Patru persoane, printre care și un copil, au scăpat miraculos cu viață dintr-un accident rutier

0
Publicat:

Un șofer neatent a pătruns pe contrasens pentru a evita coliziunea cu o mașină care circula în fața sa, dar a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Patru persoane au fost rănite în accidentul rutier, dar au scăpat fără răni grave.

În ciuda impactului violent, nicio persoană nu a fost rănită grav FOTO ISU Suceava
În ciuda impactului violent, nicio persoană nu a fost rănită grav FOTO ISU Suceava

Patru persoane, printre care şi un copil, au fost rănite în urma unui accident rutier produs, miercuri, 27 martie 2024, pe raza localităţii Milişăuţi, potrivit reprezentanților ISU Suceava. Potrivit aceleiași surse, cele patru victime se aflau în două autoturisme care au intrat în coliziune.

„Au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul a trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. Patru persoane, printre care şi un minor, au necesitat îngrijiri medicale. Toate victimele sunt conştiente şi cooperante", au precizat reprezentanții ISU Suceava.

Polițiștii suceveni au stabilit că un șofer în vârstă de 23 de ani, din comuna Bosanci, aflat la volanul unui autoturism marca Volkswagen, având direcția de deplasare dinspre Rădăuți spre Suceava, nu a fost atent la trafic când a ajuns la intersecția cu un drum comunal.

El nu a păstrat o distanță suficientă față de un autoturism marca Mazda care circula în fața sa, mașina fiind condusă de un șofer în vârstă de 60 de ani, din Grănicești, care oprise pentru a face virajul spre drumul secundar.

Pentru a evita impactul cu mașina care circula în fața sa, șoferul Volkswagenului a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism marca Fiat, condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Rădăuți, care circula regulamentar spre Rădăuți.

Patru persoane au fost rănite în accident și au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare. Niciunul dintre cei trei șoferi implicați în evenimentul rutier nu consumase alcool.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite