Vloggeri din Londra, tur prin ţară. Ce loc au numit „Brazilia României” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aventurile unor vloggeri londonezi în România Foto colaj You Tube
Aventurile unor vloggeri londonezi în România Foto colaj You Tube

Doi tineri vloggeri din Londra care cutreieră lumea de câţiva ani au descoperit în peregrinările lor şi România. Zilele trecute au fost într-o aventură prin Ţinutul Secuiesc.

Cei doi au promovat prin vloggurile lor, pe You Tube şi Instagram, ce au descoperit în România pe parcursul a opt zile, călătorie care a început în Bucureşti şi în care au vizitat „castele uimitoare”, „frumosul oraş Braşov”, Castelul lui Dracula, au experimentat „uimitoarea” mâncarea românească şi au explorat Transilvania cu ajutorul unei „aventuri nebune” prin natură organizată de către cei de la Romanian Thrills care se ocupă, printre altele, de tururi personalizate.

„Hei! Suntem Molly şi Matt - Dabble and Travel! Suntem vloggeri de călătorie, cu normă întreagă, din Londra! Căutăm întotdeauna experienţe unice şi vă vom arăta viaţa noastră din călătorii”, descriu cei doi englezi scopul vloggului lor. 

Miercuri, 21 iulie, ei au urcat în „Inima lui Iisus” - unde au ajuns după o cursă cu vehicule off road ale celor de la Transylvania Adventure Park. „Există încă atât de mult din Transilvania pe care trebuie să-l explorăm”, au recunoscut cei doi după tura pe care au intitulat-o „Aventură epică în Transilvania, în Ţinutul Secuiesc”.

VIDEO

Călătoria a început din inima medievală a Braşovului, unde s-au cazat la o vilă de lux de patru stele, într-o bijuterie arhitectonică din secolul XVIII, restaurată fidel şi readusă la viaţă sub forma unui boutique hotel, denumită după singura femeie care a reuşit să fure inima sângerosului Vlad Ţepeş. Aici, londonezii s-au lăsat seduşi nu doar de povestea frumoasei locaţii, ci şi de delicioasa ciocolată sub formă de inimioare oferită din „partea casei”. 

Din Braşov au plecat în Odorheiul Secuiesc, unde s-au urcat în UTV-uri şi au plecat să cutreiere zona „prin noroi”, până la Statuia „Inima lui Iisus de pe Dealul Gordon”, însoţiţi de Georgiana şi Vlad de la Romanian Thrills. 

Este vorba despre cea mai înaltă statuie dedicată lui Iisus din Europa de Est. Construită în 2011 şi sfinţită în 2013 pe un deal din satul Bisericani, comuna Lupeni - Harghita, între Odorheiu - Secuiesc şi Praid, aceasta are o înălţime de aproximativ 22 de metri, fiind construită din fier şi oţel inoxidabil. A costat în urmă cu un deceniu 200.000 de euro, bani adunaţi din donaţii de către Primăria Lupeni şi de patronul fabricii de brânzeturi Gordon, din judeţul Harghita.

Statuia Inima lui Iisus de pe Dealul Gordon din Harghita Foto visitharghita com

Aventurile unor vloggeri londonezi în România Foto colaj You TubeStatuia Inima lui Iisus de pe Dealul Gordon din Harghita Foto visitharghita com

Cei doi londonezi au urcat pe scările metalice, în spirală, din interiorul statuii, până în capul acesteia, pentru a se bucura de minunata panoramă: „Este o privelişte incredibilă!... Bun venit în Transilvania!...  Cât de tare!... Este ceva la care nu ne aşteptam, în România!”, au spus cei doi vloggeri londonezi care au recunoscut că au avut parte de o experienţă incredibilă pe care o recomandă din tot sufletul. 

Vă mai recomandăm şi:

Zilele Arhitecturii Balneare la Govora. Artă şi civism: proiecţii, vânători de comori sau tururi tematice

Prima vedetă de talie mondială care vine în România după începerea pandemiei. Beth Hart, în „oraşul festivalurilor”: cinci concerte în 10 zile VIDEO

Râmnicu VâlceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite