Bebeluș de 11 luni rănit într-un carambol pe Valea Oltului, în stațiunea Călimănești

0
Publicat:

Accidentul rutier în care au fost implicate trei mașini s-a produs joi dimineața, 14 septembrie 2023, pe DN7 / E81, în stațiunea Călimănești - Căciulata din județul Vâlcea. Traficul în zonă a fost îngreunat.

Accident pe DN7 în Călimănești Foto ilustrativ Arhiva Adevărul
Accident pe DN7 în Călimănești Foto ilustrativ Arhiva Adevărul

Potrivit informațiilor furnizate de către reprezentanții Poliției Județene Vâlcea, accidentul de pe Valea Oltului s-a soldat cu rănirea unei singure persoane: un bebeluș de 11 luni.

„La data de 14 septembrie, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane, pe DN 7. Din verificările preliminare efectuate s-a stabilit că, ar fi avut loc o coliziune între trei autoturisme, în localitatea Călimănești. În urma impactului a rezultat rănirea unui bebeluș, de 11 luni, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a menționat purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Vâlcea.

Sursa citată a mai menționat și că victima se afla în scaun auto special când s-a produs accidentul de pe Valea Oltului și că a fost rănită ușor.

În plus, conducătorii auto implicați în evenimentul rutier din Călimănești Vâlcea au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele acestora fiind negative.

„În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, au mai menționat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea, care au mai precizat și că în zonă traficul se desfășoară alternativ.

Ultimul eveniment rutier pe șoselele din Vâlcea s-a produs în urmă cu aproximativ 12 ore, miercuri seara, 12 septembrie 2023, când două TIR-uri s-a ciocnit pe DN 64, în localitatea Râureni - componentă a municipiului Râmnicu Vâlcea. Coliziunea s-a soldat cu pagube materiale. 

Unul dintre TIR-uri s-a răsturnat pe carosabil în urma impactului. Era condus de un bărbat în vârstă de 37 ani, din județul Olt. Și în acest caz rezultatele aparatului etilotest au ieșit pozitive în urma testării. A fost nevoie de prezența polițiștilor la fața locului pentru monitorizarea și fluidizarea traficului rutier.

Râmnicu VâlceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite