Topul celor mai sexy şoferiţe de TIR. Tinerele, votate de conducătorii de mastodonţi pe roți FOTO

0
0

Tinerele votate de conducătorii de mastodonţi pe roţi, care circulă pe şoselele din Uniunea Europeană, în topul celor mai sexy şoferiţe de TIR vor apărea în paginile unei calendar dedicat lor, ce urmează a fi editat în ultima lună a acestui an.

Mădălina conduce TIR-uri prin Europa de 5 ani FOTO Facebook Omul șoselelor
Mădălina conduce TIR-uri prin Europa de 5 ani FOTO Facebook Omul șoselelor

Un asemenea clasament este realizat în urma unui concurs inedit iniţiat acum patru ani de către Ilie Matei, alias „Omul şoselelor“, care a creat, pe Facebook, o pagină dedicată conducătorilor auto profesionişti din România, care-şi câştigă existenţa făcând transport internaţional de marfă prin Europa.

Printre ei se află şi câteva sute, dacă nu mii de reprezentante ale sexului frumos, astfel că ideea lui Ilie Matei de a le promova şi în alt mod a prins. Anul acesta, întrecerea a fost denumită generic „Cea mai tare de pe şosele 2022“, dintre tinerele votate cele mai multe sufragii primind Ana Maria Papuc, din Hangu, judeţul Neamţ, pe locul doi a fost Mădălina Hriţcu, din  Botoşani, urmată de Georgiana Ştefan, din Tulcea.

Despre prima dintre ele, „adevărul.ro“ a dat detalii într-un articol publicat pe data de 25 noiembrie 2022, astfel că revenim cu mănunte despre ocupantele locurilor doi şi trei. În viitorul calendar al celor mai sexy şoferiţe de TIR vor fi şi alte conducătoare auto, votate de colegii camionagii.

Botoşăneanca Mădălina Hriţcu se „prezintă“ ca având proaspăta vârsta de 28 de ani. După terminarea liceului a „păşit ţanţoş spre viitor“, a urmat o posliceală sanitară, dar la un moment dat a luat calea străinătăţii, iar după 3 ani de muncă soţul, camionagiu, a îndemnat-o să facă şcoala pentru categoriile şoferilor profesionişti.

„Zis si făcut! Eram foarte, foarte încântată de idee şi abia aşteptam să merg să lucrez ca şoferiţă pe camion, dar mai ales să fiu alături de soţ. Acum, după 5 ani de experienţă, am ajuns să spun că «Iubesc ceea ce fac» şi când spun iubesc vine la pachet cu cele bune şi mai puţin bune ale meseriei“, destăinuie moldoveanca pe „Omul şoselelor“.

Georgiana conduce mastodonți de 2 ani FOTO Facebook Omul șoselelor
Georgiana conduce mastodonți de 2 ani FOTO Facebook Omul șoselelor

Pe locul trei în menţionatul clasament este Georgiana Ştefan, de 24 de ani, din Tulcea, ea terminând Colegiul „Brad Segal“. Spune tăinuie că a lucrat ca ospătar, ajutor de bucătar sau la cules de mere, kiwi şi piersici. Apoi, din octombrie 2020, după ce a obţinut permisul şi-a început cariera de şofer profesionist, cutreierând Europa, alături de iubitul ei.

„În prezent, stăpânesc volanul cu multă  precizie şi sper să am parte de mulţi kilometri fără evenimente neplăcute! Viaţa pe Comunitate (Comunitatea Europeană - n.red.) te învaţă să trăieşti cu strictul necesar şi dacă reuşeşti să faci asta poţi face orice în lumea asta! Chiar dacă este riscantă, această meserie îmi oferă încredere şi bunăstare. Drumuri bune şi line tuturor!“, transmite dobrogeanca.

Ama Maria este căștigătoarea concursului FOTO Facebook Omul șoselelor
Ama Maria este căștigătoarea concursului FOTO Facebook Omul șoselelor

În acest an, câştigătoarea concursului este Ana Maria Papuc, de 24 de ani, astfel că ea va apărea pe coperta calendarului 2023. Este şofer de 2 ani, fiind stabilită în Anglia, alături de logodnicul ei. A terminat şi ea o postliceală sanitară, dar nu-şi închipuia că, la volan prin Europa, va vedea atâtea locuri frumoase, ţări, oraşe, tradiţii şi culturi: „Muncesc pentru pentru viitorul meu, iubesc ceea ce fac“.

Iată şi ce le transmite colegelor Ilie Matei: „Fetelor, vă mulţumim pentru participare şi implicare în proiectul nostru anual. A fost o plăcere să constatăm că nu sunteţi doar frumoase, ci faceţi o meserie grea, o meserie care vine la pachet cu multe probe de maturitate şi sânge rece. Pe şosele ne avem doar unii pe ceilalţi!“.

Piatra Neamţ


Ultimele știri
Cele mai citite