O remorcă plină cu lemne s-a răsturnat pe trotuar, la Pașcani. Patru oameni au fost răniți

0
Publicat:

Accidentul a avut loc chiar la ieșirea din oraș, într-o zonă în care lumea așteaptă microbuzul. Din primele informații, sistemul de prindere al buștenilor s-ar fi desfăcut în mers. Poliția a deschis o anchetă.

Lemnele căzute din mașină au rănit patru persoane FOTO ISU Iași
Lemnele căzute din mașină au rănit patru persoane FOTO ISU Iași

Un accident soldat cu rănirea a patru persoane a avut loc miercuri, în jurul orei 11,30, la ieșire din Pașcani, spre Motca. O persoană a sunat la 112 pentru a anunța un accident grav: un camion încărcat cu bușteni s-a răsturnat, iar mai mulți pietoni au fost prinși sub lemnele căzute.

Imediat, la locul accidentului au ajuns mai multe echipaje medicale, dar și de poliție și pompieri. Două femei, de 35 și 65 de ani, au fost grav rănite, iar alte două persoane au suferit răni ușoare, dar și atac de panică. Cei patru pietoni au fost transportați la spital, unde li se fac mai multe investigații medicale. 

Din primele informații, sistemul de prindere al buștenilor în camion s-ar fi desfăcut în mers, astfel că trunchiurile de copaci s-au prăbușit, iar sub greutatea lor, remorca s-a răsturnat. O altă posibilă cauză ar putea fi neadaptarea vitezei la condițiile de drum.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru vătămare corporală din culpă și cercetează împrejurările care au dus la producerea accidentului.

Iaşi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri