Profesoara sexy din Bolintin, ţinută sub observaţie de şefii săi de la Inspectoratul Şcolar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ileana Răcaru (foto Facebook)
Ileana Răcaru (foto Facebook)

O profesoară din Bolintin Vale, Ileana Răcaru, este acuzată de faptul că ar fi pătruns, din nou, în învăţământ, cu toate că luase nota 1,1 la examenul naţional de titularizare din vara acestui an. Asupra profesoarei mai planează o acuzaţie: pe internet, mai concret, pe un site de socializare, au apărut câteva fotografii cu Ileana Răcaru în ipostaze mai mult decât indecente.

Alexandru Burgui, inspectorul general al ISJ Giurgiu, declara, pentru „Adevărul”:„Doamna Răcaru Ileana a participat la testarea naţională organizată de Ministerul Educaţiei din data de 3 august, pentru profilul economic-administrativ-poştă, unde a primit nota 5,05. La examenul de titularizare din luna iulie a obţinut nota 1,1. Cu toate acestea, din punct de vedere legal, dumneai a avut dreptul de a participa la oricare testare organizată de minister după finalizarea examenului de titularizare”.

Ileana Răcaru a optat să participe la examenul pentru suplinitori necalificaţi, ce s-a desfăşurat pe data de 3 august. Nota obţinută i-a permis primirea unui post de profesor pe profilul economic-administrativ-poştă la Grupul Şcolar „Dimitrie Bolintineanu” din Bolintin Vale.

Referindu-se la moralitatea fotografiilor care circulau pe internet, Alexandru Burgui mai spunea că nu cunoaşte situaţia particulară a profesoarei din Bolintin Vale.

„Noi, când decidem să examinăm un suplinitor, o facem în funcţie de dosarul şi de documentele pe care ni le prezintă, nu în funcţie de apariţia pe site-urile de socializare. Şi, pe de altă parte, credeţi că eu stau numai pe internet, să văd ce fac profesorii în timpul lor liber?”, a mai declarat inspectorul şcolar general.

Deocamdată, Ileana Răcaru este atent monitorizată de personalul ISJ Giurgiu, şi, dacă se va dovedi că are un comportament indecent în prezenţa elevilor, vor fi luate măsuri.

Profilul Ilenei Răcaru de pe site-ul de socializare pe care au apărut fotografiile în ipostaze provocatoare a fost şters.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite