Rectorul arestat al Universităţii Ovidius şi-a închis site-ul personal, dar şi toate conturile de pe reţelele sociale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dănuţ Tiberius Epure, rectorul arestat al Universităţii Ovidius din Constanţa FOTO Facebook
Dănuţ Tiberius Epure, rectorul arestat al Universităţii Ovidius din Constanţa FOTO Facebook

Dănuţ Tiberius Epure, rectorul arestat al Universităţii Ovidius din Constanţa, a dispărut din spaţiul virtual unde îşi făcea atâta promovare. Cele două conturi de socializare şi site-ul personal www.epuredanut.ro au fost suspendate de administratorii imaginii lui Epure.

Rectorul Universităţii Ovidius din Constanţa a renunţat la modalităţile prin care îşi promova imaginea, realizările şi persoana. Site-ul www.epuredanut.ro este blocat de administrator, iar ambele conturi de pe reţeaua de socializare Facebook au fost dezactivate.

Cum este greu de crezut că rectorul putea face toate aceste manevre tehnice din arest, echipa de administrare a intervenit pentru protejarea imaginii lui Epure. Fotografiile şi vechile lui postări nu mai pot fi astfel vizualizate.

În schimb, pe site-ul Universităţii Ovidius tronează în continuare, în deschidere, „Mesajul rectorului“ prin care el promite comunităţii academice că „ne vom spori prestigiul în comunitate“.

Senatul universităţii a decis zilele trecute ca prorectorul Gabriela Stanciu să preia atribuţia de ordonator de credite în lipsa rectorului Epure.

Dănuţ Tiberiu Epure a fost arestat în ziua de 31 iulie, pentru 29 zile, pentru 3 infracţiuni de luare de mită, pentru vânzarea subiectelor de la Admitere.

Marţi, 6 august, rectorul Epure şi complicele său, taximetristul Stere Tala, vor afla dacă vor fi puşi în libertate. Ei sunt încarceraţi la Bucureşti, în urma propunerii DNA şi a deciziei Tribunalului Bucureşti pe care au contestat-o la Curtea de Apel Bucureşti. Recursul prin care ei cer cercetarea în libertate este judecat marţi.

Dănuţ Tiberius Epure

Mesajul rectorului

Ne vom spori prestigiul în comunitate

Rectorul Universităţii „Ovidius“ din Constanţa
Prof.univ.dr. ec. Dănuţ Tiberius EPURE

Ne mândrim cu un corp profesoral de excepţie, cu rezultate notabile în activitatea de cercetare şi un număr impresionant de absolvenţi ovidieni care, în fiecare an, îşi găsesc drumul spre o carieră de succes.

Universitatea „Ovidius” din Constanţa, un veritabil pol de competivitate la nivel regional şi naţional, se află în faţa unei perioade de modernizare şi dezvoltare în urma căreia îşi va spori prestigiul şi va consolida poziţia în elita instituţiilor universitare din România.

Participarea studenţilor la elaborarea şi luarea deciziilor care privesc asigurarea calităţii predării şi învăţării, organizarea studiilor şi condiţiile  unei autentice vieţi universitare, garantarea resurselor necesare pentru mobilitatea naţională şi internaţională a studenţilor, cercetătorilor şi personalului didactic, integrarea în cercetarea şi educaţia europeană, susţinerea unui sistem educaţional modern şi eficient, care să îşi aducă contribuţia la dezvoltarea unei societăţi bazate pe cunoaştere şi educaţie, sunt câteva dintre direcţiile de bază ale următoarei perioade  de reconstrucţie, care vor plasa Universitatea „Ovidius” din Constanţa în categoria universităţilor de cercetare avansată şi educaţie.

Vom extinde serviciile sociale, culturale şi sportive pentru studenţi: spaţii de cazare moderne pentru  tinerii din alte localităţi, cantină-restaurant, o performantă bază sportivă, servicii de consiliere, cabinet medical, iar în acelaşi timp instituţia îşi va consolida propriile mijloace de promovare prin crearea unui trust de presă.

Împreună vom consolida o universitate performantă, cu vizibilitate internaţională şi cu o mare răspundere socială, competitivă, adaptată la dinamica mediului socio-economic. Prin Universitatea noastră, Constanţa va deveni un centru universitar de înaltă ţinută, un oraş tineresc, centru universitar  care-şi clădeşte tradiţia.

În acest sens, comunitatea academică ovidiană face apel către oamenii oraşului, către toţi confraţii de breaslă, de a-i sta alături în marile fapte la care este provocată să participe, de a încuraja  şi susţine nestrămutata noastră voinţă în mai binele şcolii universitare dobrogene.“

Vă mai recomandăm

FOTO Rectorul economist ajuns după gratii. Ascensiunea spectaculoasă a unui profesor atras de bani

Universitatea Ovidius, de la categoria A la DNA. Elanul unei instituţii în plină afirmare a fost retezat de arestarea rectorului pentru luare de mită

EXCLUSIV Eden Mamut: „Cu un rector arestat pentru asemenea practici, Senatul Universităţii Ovidius trebuie să-şi dea demisia“

EXCLUSIV Mihai Gîrţu: „Situaţia este delicată. Avem speranţa că la Universitatea Ovidius «cangrena» este vindecabilă“

Cum s-a schimbat declaraţia de avere a rectorului Universităţii Ovidius în doar un an

Rectorul Universităţii Ovidius, Dănuţ Epure, arestat pentru 29 zile

Rectorul prins cu şpagă, Dănuţ Tiberius Epure, suspendat din funcţia de vicepreşedinte al CNR

FOTO Scandal de corupţie la vârful Universităţii Ovidius. Rectorul Dănuţ Epure, reţinut de DNA pentru trei infracţiuni de luare de mită

UPDATE FOTO Rectorul Universităţii Ovidius, reţinut de DNA pentru 24 ore. Dănuţ Tiberius Epure este acuzat că a primit 5000 de euro şpagă

Rezultatul alegerilor de la „Ovidius”. Cine este noul rector al celei mai mari universităţi din Dobrogea

Dănuţ Tiberius Epure, confirmat în funcţia de rector al Universităţii „Ovidius“

Cine sunt prorectorii Universităţii „Ovidius“ Constanţa

Cine candidează pentru funcţia de rector al celei mai mari universităţi din Dobrogea

Astăzi este ales rectorul celei mai mari universităţi din Dobrogea! Care sunt mesajele candidaţilor

Alegeri la Universitatea „Ovidius”. Ce aşteaptă electorii de la viitorul rector FOTO

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite