Rectorul prins cu şpagă, Dănuţ Tiberius Epure, suspendat din funcţia de vicepreşedinte al CNR

0
0
Tiberius Epure a petrecut prima noapte în arest
Tiberius Epure a petrecut prima noapte în arest

Colegii lui Dănuţ Tiberius Epure încep să se delimiteze de acţiunile acestuia. Consiliul Naţional al Rectorilor a anunţat astăzi că nu îl mai vrea în funcţia de vicepreşedinte.

Reţinerea lui Tiberius Epure de către procurorii DNA pentru fapte de corupţie a determinat o reacţie rapidă din partea omologilor săi din alte universităţi. 

Consiliul Naţional al Rectorilor a remis astăzi un comunicat de presă prin care anunţă că "a decis în unanimitate suspendarea din funcţia de vicepreşedinte a lui Dnănuţ Tiberius Epure, până la elucidarea situaţiei create". CNR menţionează că măsura va fi rediscutată după ce speţa va fi soluţionată de instanţă. 

Tiberius Epure a fost reţinut marţi seara după ce procurorii DNA au deschis cercetările în trei cazuri de luare de mită. Rectorul Universităţii Ovidius este acuzat că ar fi primit 5000 din 10.000 euro pe care i-a cerut pentru a furniza subiectele rezolvate unor viitori studenţi de la Facultatea de Farmacie.

Vă mai recomandăm

FOTO Scandal de corupţie la vârful Universităţii Ovidius. Rectorul Dănuţ Epure, ridicat de DNA pentru luare de mită

UPDATE FOTO Rectorul Universităţii Ovidius, reţinut de DNA pentru 24 ore. Dănuţ Tiberius Epure este acuzat că a primit 5000 de euro şpagă

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite