„Revoluţia generaţiei noastre”. Proteste anunţate sâmbătă în faţa Palatului Comunal din Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protestatarii ajung în Capitală  Inquam Photos / Octav Ganea

Un protest sub sloganul „Revoluţia generaţiei noastre” este anunţat  pentru sâmbătă, 20 ianuarie, şi în Buzău, pe platoul din centrul municipiului. Oamenii sunt nemulţumiţi de schimbările pe care partidele de guvernământ intenţionează să le facă legilor justiţiei.

Protestele, anunţate pe pagina de Facebook Buzău: "Revoluţia" generaţiei noastre!, vor începe la ora 18.00 în Piaţa Dacia. 

„Legile Justiţiei (303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, 304/2004 privind organizarea judiciară şi 317/2004 privind CSM) au fost votate în Parlament şi urmează să ajungă la preşedintele Klaus Iohannis care le poate respinge doar o singură dată! Parlamentarii urmează să voteze modificările aduse de ei la codului penal şi codului de procedură penală!”, spun protestatarii. 

De asemenea, ei atrag atenţia că „parlamentarii penali îşi doresc cu orice preţ ca legile Justiţiei şi codurile penale să fie publicate în Monitorul Oficial pentru a subjuga Justiţia politicului şi pentru a scăpa ei de puşcărie”. 

”Masacrarea Justiţiei de către PSD-ALDE a fost criticată de magistraţi! Cerem respingerea legilor Justiţiei şi a codurilor penale care sunt acum în această formă!”, scriu protestatarii în mesajul de mobilizare pentru evenimentul de la Buzău.

Un alt grup de buzoieni a lansat pe Facebook apelul ca manifestanţii să plece spre Bucureşti, acolo unde este anunţat un mare protest în această seară. Ei se vor aduna în zona benzinăriei de la ieşirea din Buzău spre Spătaru începând cu ora 15.00. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite