Michi de la Şuie Paparude, din nou în spital. Artistul a fost operat pentru a doua oară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michi de la Şuie Paparude a mai suferit un infarct la finalul anului trecut în timpul unui concert
Michi de la Şuie Paparude a mai suferit un infarct la finalul anului trecut în timpul unui concert

La doar trei luni de când şi-a reluat activitatea, Michi de la Şuie Paparude are din nou probleme de sănătate. Acesta a fost operat pentru a doua oară, vineri, pe cord deschis, la o clinică din Bucureşti. Şuie Paparude trebuia să susţină un concert duminică la Bistriţa, care a fost anulat în ultimul moment.

Mihai Câmpineanu, alias Michi, de la Şuie Paparude a suferit la finele anului trecut un infarct în urma unui concert susţinut la Timişoara. În urma acestui infarct artistul a fost operat şi a stat în comă aproximativ o lună, doctorii fiind atunci rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

După câteva luni bune, Mihai Câmpineanu şi-a reluat activitatea, revenind pe scenă în luna aprilie a acestui an. Deşi până acum starea sa de sănătate era bună, vineri Michi a ajuns din nou la o clinică bucureşteană, unde a fost operat pentru a doua oară pe cord.

Şuie Paparude a anulat pe ultima sută de metri concertul pe care îl aveau programat weekendul acesta la Bistriţa, în cadrul Basm Festival. De asemenea, trupa a fost nevoită să mai anuleze concerte programate la Arad şi Timişoara.

Se pare că de vină pentru înrăutăţirea stării de sănătate a artistului ar fi chiar concertele multe, care au dus la o suprasolicitare.

„E grav, astăzi a fost operat pentru a doua oară, pe cord. Sperăm şi noi să îşi revină, se pare că a cam forţat în ultima vreme, foarte multe concerte. Azi trebuia să cânte la Arad, mâine la Timişoara, duminică la Bistriţa. Le-am luat bilete la avion pentru duminică după-masă, aveam maşina pregătită să-i aducă la Bistriţa”, spune Florin Chereji, unul dintre organizatorii Basm Festival.Vă mai recomandăm:

„Michi“ de la Şuie Paparude, în comă la un spital din Timişoara: „Situaţia lui este gravă şi este în stare critică“

Primul mesaj pentru fani al lui Michi de la Şuie Paparude: „M-aţi ajutat enorm să-mi revin“

Bistriţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri