Vremea se menține deosebit de caldă duminică, 25 februarie, dar încep ploile

0
Publicat:

Duminică, temperaturile se mențin cu mult mai ridicate decât cele specifice sfârșitului de februarie, deși valorile diurne vor fi mai scăzute decât în intervalul precedent în est, sud și centru, potrivit realitatea.net.

Maximele zilei de 25 februarie vor fi de 19 grade Celsius. FOTO Shutterstock
Maximele zilei de 25 februarie vor fi de 19 grade Celsius. FOTO Shutterstock

În Oltenia, Muntenia, Transilvania și Moldova și izolat în rest, cerul va fi temporar noros și vor fi ploi slabe pe arii restrânse, cu o probabilitatea mai mare în Crișana și Maramureș. Trecător, pe crestele montane vor fi posibile precipitații slabe mixte. Vântul va bate slab și moderat, pe spații mici, cu ușoare intensificări la munte, în regiunile vestice, estice și sud-estice. 

Maximele termice se vor încadra între 12 și 19 grade, izolat mai scăzute în Delta Dunării. Dimineața, pe alocuri, în special în depresiuni și în regiunile extracarpatice, și-ar putea face simțită prezența ceața .

Vremea în București

În Capitală, valorile termice se vor menține cu mult mai ridicate decât cele specifice sfârșitului lunii februarie, chiar dacă maxima termică (16...18 grade) va fi mai scăzută decât sâmbătă.

Bucureștenii vor avea parte de cer temporar noros, iar trecător vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va bate slab și moderat.

Vremea la munte

Mai cald decât în mod normal pentru această dată va fi și la munte. Totuși, temperaturile vor fi în scădere ușoară, comparativ cu intervalul precedent.

Vor fi înnorări, iar temporar va ploua slab, ziua în majoritatea masivelor, iar noaptea ploile vor fi în restrânge către Carpații Meridionali.

Trecător, pe creste sunt așteptate posibile precipitații slabe mixte. Vântul va bate slab și moderat, pe spații mici, cu ușoare intensificări în zona înaltă. 

Meteo



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite