Români jefuiți la un hotel de cinci stele din Grecia. Cum au rămas turiștii fără valize și banii din seif

0
Publicat:

Mai mulți români au rămas fără bani, documente și alte obiecte de valoare după ce au căzut pradă hoților la un hotel de cinci stele din Grecia.

Români jefuiți în Grecia FOTO Shutterstock
Români jefuiți în Grecia FOTO Shutterstock

Mai mulți români au avut parte de o vacanță de coșmar în Grecia după ce autoturismul care se afla în parcarea unui hotelul din Halkidiki, a fost spart de hoți, chiar în timp ce ei se aflau la recepție.

În doar câteva minute, hoții au furat două laptopuri și o valiză plină cu lucrurile turiștilor care sperau să petreacă o vacanță de neuitat.

Nu sunt singurii români care și-au petrecut vacanța dând declarații în fața polițiștilor din Grecia. O altă româncă și familia ei s-au bucurat de o singură noapte liniștită la un hotel de cinci stele din Thassos, pentru că a doua zi și-a dat seama că, din portofelul pe care l-a lăsat în seiful din cameră, lipsește 1.000 de euro.

„Am contactat managerul, și dânsul ne spunea că este imposibil, pentru că își cunoaște angajații și nu se poate întâmpla așa ceva în hotelul lui. Apoi am contactat poliția, a venit poliția, a verificat dacă, cumva, seiful a fost forțat și ne-au chemat în următoarea zi la secție. A venit și... cred că era șeful poliției, care a zis că se poate vedea după intrările care au fost în cameră, să se scoată un raport“, a povestit turista reporterilor Digi24.  

Ea este revoltată pentru faptul că managerul nu face nici măcar o investigație.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite