Scene șocante: luptătorii Hamas au ucis o tânără, i-au plimbat cadavrul dezbrăcat prin Gaza, apoi au făcut cumpărături cu cardul ei

0
Publicat:

Actele de barbarie comise de luptătorii Hamas continuă să șocheze o lume întreagă. Victimă le-a căzut și o tânără din Germania.

Shani Louk FOTO Instagram
Shani Louk FOTO Instagram

Shani Louk, o tânără din Germania, se afla cu un grup de turiști în sudul Israelului, când a fost răpită de Hamas. Tânăra apare este dezbrăcată, având doar lenjeria intimă, și stă cu picioarele îndoite în unghiuri nefirești. Un bărbat o apucă de păr în timp ce altul o scuipă., conform unor imagini devenite publice. Fața ei nu este vizibilă, însă dreadurile și tatuajele au fost recunoscute de familie. Ulterior, cardul de credit pe care îl avea Shani a fost folosit în Gaza, potrivit Insider.

Ricarda Louk, mama tinerei de 30 de ani, artistă tatuatoare, încă mai are speranțe că fiica ei ar putea fi în viață, după ce a spus într-un videoclip postat pe rețeaua socială X, fostă Twitter, că și-a văzut fiica „inconștientă, într-o mașină cu palestinieni”. „Încă nu pot să accept”, a spus ea pentru Der Spiegel. 

„În această dimineață, fiica mea Shani Louk, cetățean german, care se afla cu un grup de turiști în sudul Israelului, a fost răpită de Hamas. Am primit un videoclip în care mi-am putut vedea clar fiica inconștientă într-o mașină cu palestinieni. Vă rugăm, așteptăm orice ajutor sau informație. Vă mulțumesc”, a spus femeia.

Părinții și-au auzit ultima oară fiica la telefon, în dimineața zilei de 7 octombrie, la scurt timp după ce Hamas a lansat primele rachete pe teritoriul israelian.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite