Presa internaţională este şocată de violenţa fanului ploieştean din meciul Petrolul-Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
The Sun
The Sun

Incidentul petrecut aseară la meciul Petrolul-Steaua a şcocat presa internaţională care discută pe larg subiectul în presa locală.

Iată câteva dintre titlurile din presa internaţională:

EDITORIAL

Grigore Cartianu

image

Lecţia de la Ploieşti: cine nu are sârbi, să-şi cumpere!

"Haos în România. Un fotbalist de la Steaua a fost lovit pe teren de un suporter, însă arbitrul n-a oprit meciul. I-a pus însă capăt câteva momente mai târziu, dupa ce goalkeeperul Stelei a fost lovit cu o torţă din tribună" - El Mundo.

"Liga 1 din România a fost lovită duminică de un incident urât la meciul dintre Petrolul şi Steaua. Un fan local a sărit pe gazon şi i-a aplicat o lovitură groaznică lui Galamaz, care a ajuns la spital" - Marca.

"Un fan al Petrolului a sărit din tribune, a alergat pe terenul de joc şi l-a lovit pe Galamaz, de la Steaua. Acesta a căzut imediat şi a fost transportat la spital" - El Pais.

"O partida de nebuni în România. Un huligan a lovit un fotbalist pe teren. Apoi, suporterul a fost lovit de doi jucători ai Stelei, pentru că apoi partida să fie suspendată din cauza unei fumigene aruncate din tribune" - Dia a Dia.

"Violenţe groaznice în România. Jocul dintre Petrolul şi Steaua a fost suspendat după ce un suporter a lovit un jucător pe terenul de joc, iar un alt jucător a fost lovit cu o torţă aruncată din tribune" - Record.

Citeşte şi:
Huliganul de la Ploieşti a fost reţinut pentru 24 de ore. El nu este la prima abatere

Agresorul lui Galamaz, considerat unul dintre cei mai violenţi ultraşi ai Petrolului

FOTO Scene terifiante la Ploiești! Narcis Răducan: „Galamaz are fractură. Va lipsi 45 de zile. Petroliştii au ascuns boxul"

VIDEO Vezi momentul în care suporterul Petrolului îl loveşte cu pumnul în cap pe Galamaz

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite