Cum comentează președinția Ucrainei interviul lui Tucker Carlson cu Vladimir Putin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul prezidenţial Mîhailo Podoliak a condamnat vineri interviul luat lui Vladimir Putin de controversatul comentator politic american Tucker Carlson, considerându-l „o încercare incontestabilă” de a legitima agresiunea militară rusă împotriva Ucrainei.

Mîhailo Podoliak FOTO Arhivă
Mîhailo Podoliak FOTO Arhivă

„Orice conversaţie/interviu cu entitatea (sic) Putin este o încercare incontestabilă de a legaliza «regulile canibalului rus» (asasinate în masă, violenţă exemplară, confiscarea/furtul proprietăţilor altor, distrugere) în tradiţia politică occidentală”, a scris Podoliak pe contul său de X.

Podoliak a adăugat că „încercarea” lui Putin de a „justifica” genocidul ucrainenilor nu schimbă realitatea războiului şi nici nu „readuce Rusia la civilizaţie”.

Fosta vedetă a postului de televiziune Fox News, Tucker Carlson, a difuzat joi un interviu controversat cu Putin în care liderul de la Kremlin a încercat să explice motivele sale din spatele invadării Ucrainei.

În interviul de peste două ore, Vladimir Putin i-a spus, între altele, lui Carlson că o înfrângere a Rusiei în Ucraina este „imposibilă” şi că exclude ideea invadării unui stat membru NATO, relatează EFE, potrivit Agerpres.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite