Frații Fabian, lipiți de ghinion. Un bărbat a murit la petrecerea dată de ei în seara când au fost plasați în arest la domiciliu

0
Publicat:

Eliberați din închisoare și plasați în arest la domiciliu, frații Fabian, cercetați pentru uciderea unui bărbat la petrecerea vedetelor de la Padina, vor trebui să dea explicații într-un nou caz.

Suspecții în cazul crimei de la Padina. FOTO Antena 3
Suspecții în cazul crimei de la Padina. FOTO Antena 3

De data aceasta, un bărbat a fost găsit mort în reședința Sidoniei din Chitila, acolo unde frații Fabian au dat o petrecere mare în seara în care au ieșit din închisoare.

Circumstanțele morții sunt învăluite în mister, iar o anchetă amănunțită este în desfășurare. Potrivit primelor informații, bărbatul ar fi fost descoperit decedat marți dimineață, după petrecerea fastuoasă organizată cu ocazia eliberării fraților Marin, care a avut loc luni, 13 mai 2024.

La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, medici și criminaliști, care încearcă să elucideze cauzele decesului și să stabilească dacă există vreo legătură între moartea bărbatului și petrecerea din ajun.

Frații Marin fuseseră arestați preventiv în luna februarie a anului curent, fiind suspectați de implicare în crima omului de afaceri Sorin Anghel din Padina. Recent, aceștia au fost eliberați din arest, dar cercetările în dosarul crimei continuă.

A fost o petrecere, probabil că a băut mai multe alcool, pentru că aveam. De dimineață, omul care face curat prin curte l-a văzut și ne-a anunțat. Cred că a intrat în comă alcoolică”, a precizat, la Antena 3, o rudă a fraților Fabian.

Acesta a mai spus că justiția a făcut dreptate în cazul de la Padina.

A fost foarte emoționant, pentru că noi știm că frații noștri sunt nevinovați, ei au fost atacați. Opriți prostiile cu drogurile, pentru că nu ne-am drogat niciodat, nici măcar nu fumăm țigări normale. Noi sunt țigani tradiționali. Frații mei s-au dus să se distreze acolo. A fost o petrecere mare, pentru că suntem un neam foarte mare. Ne-am strâns să ne simțim bine. A fost un moment de fericire pentru noi și ne bucurăm și cred că justiția face dreptate și nu se ia după presă”, a mai spus bărbatul.

Măsură blândă pentru frații Fabian după ce au ucis un bărbat

Curtea de Apel Ploieşti a decis scoaterea din arest preventiv a celor trei fraţi, membri ai lumii interlope, inculpaţi în dosarul uciderii unui bărbat într-un hotel din Padina. Cei trei au fost plasaţi în arest la domiciliu, decizia Curţii de Apel Ploieşt în acest sens fiind definitivă, potrivit news.ro

Captură cameră, momentul agresiunii de la Padina. FOTO StirileProtv
Captură cameră, momentul agresiunii de la Padina. FOTO StirileProtv

Admite contestaţiile formulate de inculpatii Marin Laurenţiu, Marin Louis-Justin, şi Marin George-Armando, împotriva încheierii din data de 30 aprilie 2024 pronunţată de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Dâmboviţa şi în consecinţă; Desfiinţează in parte încheierea contestată, şi înlocuieşte măsura arestării preventive luata fata de inculpatii Marin Laurentiu,, Marin Louis Justin si Marin George Armando cu măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o perioadă de 29 zile începând de la 13 mai 2024 până la 10 iunie 2024 inclusiv”, este soluţia definitivă pronunţată luni de magistraţii Curţii de Apel Ploieşti.

Cei trei au interdicţia de a lua legătura, direct sau indirect cu martorii din dosarul în care sunt cercetaţi.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite