Care sunt cele mai periculoase diete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dietele care interzic glucidele şi recomandă un consum ridicat de proteine sunt cele mai periculoase, pentru că pot provoca disfuncţii endocrine şi afecţiuni renale, susţin nutriţioniştii. Iată dezavantajele celor mai în vogă cure de slăbire.

pecialistul Ovidiu Chiş, expert în medicina tradiţională indiană, ne avertizează asupra dietelor nesănătoase care promit rezultate impresionante într-un timp scurt.

Dieta Atkins interzice total glucidele

Nu o recomandăm, pentru că este foarte nenaturală. Carenţa de principii nutritive şi încărcarea cu toxine duce aproape întotdeauna la declanşarea altor afecţiuni şi la oscilaţii mari de greutate.

Dieta Banting constă în reducerea consumului de lichide

Se recomandă zilnic un kilogram de carne slabă sau un kilogram de brânză de vaci şi 100 g fructe şi legume. Acumularea de toxine provenind din carne duce însă ulterior la îmbolnăviri grave şi la scăderea duratei de viaţă. Reducerea aportului de lichide este, de asemenea, foarte dăunătoare, conducând la creşterea nivelului acidului uric.

Dieta Hollywood recomandă multe proteine şi fructe exotice

La această cură de slăbire, grăsimile ascunse sunt foarte multe. De asemenea, interzicerea lactatelor poate provoca un deficit de calciu.

Citeşte totul despre cele mai periculoase diete pe clicksanatate.ro. 

Dieta vegană de 22 de zile. Tot ce trebuie să ştii despre această metodă de slăbire
Slăbeşte sănătos şi natural cu dieta Rina

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite