Cum fentezi efectul yo-yo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ai ţinut dietă şi acum ai ajuns la greutatea mult-visată, însă îţi e teamă că te vei îngrăşa la loc dacă începi să mănânci normal? Urmează sfaturile noastre şi te vei menţine în formă.

Se zice că cel mai greu nu este să slăbeşti, ci să rămâi la greutatea ideală. Mai ales că sunt atâtea tentaţii culinare la tot pasul. De cele mai multe ori, kilogramele pierdute se întorc şi aduc cu ele pe altele noi.

Ca să nu mai vorbim că excesul ponderal se vede mai mult în zona abdomenului, a posteriorului, pe braţe, la faţă, adică exact acolo unde nu îţi doreşti. Ca să fentezi efectul Yo-yo, cu care, spun studiile, se confruntă aproximativ 9 din 10 femei şi bărbaţi, iată ce trebuie să faci sau să nu faci.

Revino treptat la un meniu mai bogat în calorii

Ca să nu te lupţi cu kilogramele pierdute care vor să vină înapoi, fii deşteaptă încă de la alegerea dietei pentru slăbit. Alege un program potrivit pentru nevoile tale nutriţionale. Ideal ar fi să nu încerci să slăbeşti cu o dietă mai strictă tot ce ai acumulat într-un timp mai lung. De ce, spun chiar nutriţioniştii. În primul rând pentru că ţi se slăbeşte sistemul imunitar şi devii mai vulnerabilă la afecţiuni.

Află pe clickpentrufemei.ro cum fentezi efectul yo-yo.

Uită de pielea lăsată de pe braţe şi picioare. Iată ce trebuie să faci!

Cele mai simple trucuri de slăbit cu efect garantat

Remedii naturiste pentru slăbit pe care cu siguranţă nu le-ai încercat până acum
 

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite