O tânără și-a tatuat numele angajatorului pe față. „Nu voi ascunde, mi-a limitat opțiunile“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O influenceriță din Australia și-a tatuat pe chip numele angajatorului său. Creatoare de conținut de pe Tik Tok Jasmine, alias Brunette Bunniiiiii, se numără printre utilizatorii noii platforme Fantasy Mansion, relatează Daily Mail.

Convinsă că aceasta va avea un succes răsunător, Jasmine a decis să-și tatueze numele platformei deasupra sprâncenei drepte. 

Frumoasa brunetă a împărtășit cu cei peste 123.000 de urmăritori ai săi imagini cu vizita la un salon de tatuaje. 

Nu poți fi imaginea Fantasy Mansion fără să o ai pe față”, a spus ea pentru Perth Now. 

Fantasy Mansion este fondată de DJ Emma Bass și susținută de milionarul din domeniul tehnologiei Nick McCandless, și are ca obiectiv ajutarea influencerilor în devenire care doresc să își clădească reputația, asociindu-i cu figuri consacrate. 

Influencerița este convinsă că platforma va avea un succes răsunător. Foto Captură video TikTok
Influencerița este convinsă că platforma va avea un succes răsunător. Foto Captură video TikTok

Între timp, Amber Luke, în vârstă de 28 de ani, cunoscută ca fiind cea mai tatuată femeie din Australia, folosește, de asemenea, platforma. 

În anul 2022, Luke a dezvăluit că tatuajele sale de pe tot corpul au făcut dificilă găsirea unui loc de muncă stabil, așa că este încântată de noua platformă. 

 Luke, cunoscută și sub numele de „Dragon Girl", a alocat 250.000 de dolari pentru tatuaje, piercing-uri și intervenții chirurgicale pentru a obține aspectul dorit - dar spune că, din acest motiv, se confruntă cu discriminarea atât în public, cât și la locul de muncă. 

Ea a declarat pentru emisiunea Robin, Terry & Kip de la Brisbane că faptul că are 600 de tatuaje, care îi acoperă 99% din corp, îi face uneori viața de zi cu zi dificilă. 

Nu voi ascunde, mi-a limitat opțiunile de angajare", a mărturisit ea. 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite