O manichiuristă din București se laudă cu câștigurile dintr-o singură zi: „Eu ca inginer nu fac atâția bani în afara țării” VIDEO

0
Publicat:

O tânără, în vârstă de 20 de ani, a făcut public luni, 25 martie, un videoclip pe TikTok în care a dezvăluit suma pe care o obține într-o singură zi de pus unghii.

Conform imaginilor publicate pe TikTok, tânăra își începe activitatea la ora 8.30 și o încheie la ora 20.00. În respectiva zi, Izabela a avut nouă cliente și a încasat peste 2.000 de lei. 

Tânăra din București câștigă într-o singură zi peste 2.000 de lei. Foto: Arhivă
Tânăra din București câștigă într-o singură zi peste 2.000 de lei. Foto: Arhivă

Filmulețul ei, care a fost apreciat de peste 20.000 de persoane, a stârnit critici: „Abia aștept să intre ANAF-ul în astea...nu tu carte de muncă...nu tu asig medicală...nu tu taxe”. 

Eu ca inginer nu fac atâția bani în afara țării...mă duc să îmi cumpăr o unghieră”

Ce frustrați sunt bărbații pentru că o femeie face bani”. „Când văd ce oameni corecți avem printre noi, mă umflă râsul. Declari tot la ANAF+tips și la voi ăștia "corecți" dacă vă iese din ceva 5 lei în plus, nu știți pe unde să-i ascundeți”.  

Să te vadă ăștia de la ANAF...să vezi ce calcule își fac ei...”. „Nu e rău deloc...cât faci tu într-o zi eu fac în aproape o lună”. 

ANAF-ul îți mulțumește pentru detalii”.

După ce a văzut avalanșa de comentarii, tânăra a ținut să menționeze că este înregistrată la ANAF și oferă și bon fiscal. 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite