Cum alegem lacul de unghii potrivit. Ce culori nu trebuie să poarte niciodată brunetele

0
0

Fiecare doamnă și domnișoară vrea să se bucure în fiecare zi de unghii elegante și frumoase. De aceea, când vine vorba de manichiură ne ghidăm după starea noastră de spirit, anotimp, context.

Lacul de unghii se alege în funcție de pigmentul pielii femeii FOTO Shutterstock
Lacul de unghii se alege în funcție de pigmentul pielii femeii FOTO Shutterstock

Dar sunt și alte criterii de care trebuie să ținem cont  atunci când vrem să avem o manichiură impecabilă. De exemplu, e musai să ținem cont de pigmentul pielii pentru a alege o nuanță de lac de unghii ideală.

Este important să știi ca experții in manichiură recomandă să alegem lacurile de unghii care să ne pună în evidență manichiura pentru a fi în ton cu culoarea pielii noastre.

Dacă ai o piele deschisă la culoare , atunci te poți considera norocoasă pentru că ai la dispoziție o gamă variată de nuanțe de lacuri de unghii din care să poți alege pentru a realiza manichiura perfectă pentru orice eveniment sau sezon. Poți alege astfel nuanțe de tip lucioase, mate sau chiar și nuanțe glitter, dar trebuie să știi că sunt unele culori ce trebuie evitate. Aici ne referim la fosforescent, verde sau auriu.

Nu uita de nuanțele clasice!

Pentru pielea mai închisă la culoare, este recomandat un lac de unghii de nuanță închisă precum burgund, verde închis, auriu intens. Ele vor pune în evidență manichiura ta pentru că se vor potrivi cu tonul pielii tale.

Este de preferat să eviți culorile prea deschise pentru că ele nu se vor plia bine cu nuanța naturală a unghiei tale.

Dar în schimb dacă ai un pigment mediu, atunci poți să porți liniștită nuanțe metalice, deschise la culoare. Astfel specialiștii recomandă culori precum rozaliu, galben, orange, argintiu sau albastru.

Totodată, nu uita nici de nuanțele clasice. Orice ai face, ai nevoie de cel puțin trei nuanțe clasice în compartimentul tău cu oje, și de acest criteriu trebuie să ții cont atunci când îți alegi ojele. Bifează un roz delicat, care va fi protagonistul garderobei tale de birou, un roșu clasic, sângeriu, în care să ții cont și de adaptabilitatea la subtonul pielii tale, e de asemenea un must-have. Manichiura neagră completează această listă. Nu mai e de multă vreme doar apanajul îndrăznelii și al rebeliunii, ci a devenit o armă a femeii sofisticate și elegante.

Magazin


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri