Reţetă tradiţională de papanaşi. Secretul dezvăluit de o gospodină din Bucovina
0Nu există român care să nu iubească papanaşii, însă astăzi îţi propunem să descoperi reţeta tradiţională de papanaşi, întrucât o gospodină din Bucovina a dezvăluit secretul pregătirii lor.
Ingrediente necesare pentru a pregăti papanaşi:
- 500 de grame de brânză grasă de vaci
- 100 de grame de zahăr
- două ouă
- o linguriţă rasă de bicarbonat
- o lingură de zeamă de lămâie
- un plic de zahăr vanilat
- un vârf de cuţit de sare
- 200 gr făină (plus 1-2 linguri)
- 300 grame smântână
- 200 grame dulceaţă
- 100 grame zahăr pudră (preferabil vanilat)
- 500-700 ml ulei pentru prăjit
Citeşte continuarea articolului, aici!
Citeşte şi:
Cartofi cu sos de ciuperci
Ciocănele de pui crispy cu paprika