Moment uluitor în NBA: un jucător a ratat intenționat aruncări libere dintr-un motiv incredibil

0
Publicat:

Boban Marjanovic, baschetbalistul sârb al echipei Houston Rockets din Liga profesionistă nord-americană (NBA), a ratat intenţionat două aruncări libere în ultimul meci din sezonul regulat, pentru ca fanii echipei adverse, Los Angeles Clippers, să primească sandvişuri gratuite.

Boban Marjanovic. FOTO: Facebook
Boban Marjanovic. FOTO: Facebook

La Clippers există obiceiul să li se ofere fanilor un sandviş "Chick-fil-A" dacă un jucător advers ratează două aruncări libere consecutive în ultima repriză a meciului. Pivotul sârb cunoaşte bine obiceiurile francizei din Los Angeles, el evoluând aici în perioada 2018-2019.

Într-un meci fără miză, Rockets nemaivând nicio şansă de calificare în play-off, Marjanovic a ratat intenţionat două aruncări libere în ultimele zece minute. Sârbul a anunţat publicul ce are de gând să facă. După ce a ratat a doua aruncare liberă, el a început să sărbătorească împreună cu fanii.

Houston s-a impus cu scorul de 116-105. Marjanovic, la final de contract, a jucat 12 minute, în ultima repriză. El a reuşit 13 puncte, 8 recuperări şi un assist.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite