Destinul crud al Arynei Sabalenka, al cărei iubit a murit azi-noapte. Și-a pierdut și tatăl, la aceeași vârstă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aryna Sabalenka trece prin momente grele, după ce iubitul său, hocheistul Konstantin Koltsov, a încetat din viață la Miami. În urmă cu 5 ani, numărul doi mondial își pierdea tatăl, tot hocheist, la doar 43 de ani. Partenerul de viață al bielorusei urma să împlinească 43 de ani luna viitoare.

Aryna Sabalenka, strigăt de durere după două drame la indigo. Foto Getty images
Aryna Sabalenka, strigăt de durere după două drame la indigo. Foto Getty images

Campioana de la Australian Open are parte de o nouă dramă teribilă, după ce în 2019 a fost nevoită să treacă peste vestea dispariției tatălui său. Sergey, fost hocheist, murea după un infarct, iar șocul a fost atât de mare pentru bielorusă încât a recunoscut că nu a trecut niciodată peste acel episod nefericit. Tatăl său fusese cel care o ghidase în viață și o direcționase către tenis, astfel că sportiva din Belarus a rămas fără cel mai important pilon de susținere din viața sa. În 2021, Aryna a găsit ceva din figura parentală în Konstantin Koltsov, și el fost hocheist, care i-a oferit suport, înțelegere și iubire necondiționată, scrie Eurosport.

Iubitul îi readusese echilibrul

Cei doi formau un cuplu de 3 ani, iar sportivul o făcuse pe Aryna Sabalenka să-și regăsească echilibrul, fapt reflectat în rezultatele bielorusei, care au propulsat-o între primele două jucătoare ale lumii. Acum, sportiva trebuie să facă față acum unui alt moment îngrozitor: iubitul său, Konstantin Koltsov, a murit brusc, la Miami, acolo unde o însoțea pe sportiva care visa la titlul WTA 1000 cu numărul 6. Konstantin ar fi împlinit 43 de ani luna viitoare, exact vârsta la care tatăl Arynei, Sergey a plecat "în lumea celor drepți".

”Tatăl meu a fost cea mai mare motivație a mea, a fost totul pentru mine, dar acum o am pe mama, sora și bunicile, trebuie să mă gândesc la ele. Simt că tatăl meu e mereu alături de mine, sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce a făcut pentru mine, dacă nu ar fi el nu aș fi aici chiar acum. Sunt acolo unde trebuie să fiu, acesta este cel mai important lucru", a spus Sabalenka la conferința de presă de după victoria de la Australian Open.

După decesul iubitului său, Aryna Sabalenka se va retrage mai mult ca sigur de la Miami, acolo unde ar fi trebuit să intre în concurs joi, direct în turul secund. Ea ar fi trebuit să întâlnească învingătoarea din disputa Simona Halep - Paula Badosa, programată în această seară.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite