Pro TV face restructurări la staţiile locale. Cum explică reprezentanţii postului măsura luată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reprezentanţii Pro TV au explicat că departamentul Ştirilor Pro TV nu va suferi de pe urma restructurărilor
Reprezentanţii Pro TV au explicat că departamentul Ştirilor Pro TV nu va suferi de pe urma restructurărilor

Pro TV restructurează staţiile locale din Constanţa, Iaşi, Timişoara, Cluj şi Braşov, câteva zeci de persoane, din departamentele operatori, tehnic şi administrativ, fiind vizate, potrivit informaţiilor publicate de site-ul Paginademedia.ro.

Reprezentanţii Pro TV au declarat, pentru Paginademedia.ro, că măsura vine ca urmare a încetării transmisiei analogice terestre: „Pro TV trece printr-un proces normal de revizuire a structurii şi a operaţiunilor administrative la nivelul staţiilor locale, ca urmare a recentei măsuri de încetare a transmisiei analogice terestre la care trebuie să ne adaptăm.“

De asemenea, oficialii postului au precizat că nu va fi efectuată nicio schimbare în structura departamentului de Ştiri Pro TV, iar corespondenţii locali vor continua să ofere telespectatorilor ştiri prin intermediul reţelei de staţii locale din principalele oraşe ale ţării.

„Vom continua să oferim programe şi formate de top, să aducem valoare adăugată producţiilor Pro TV şi să livrăm telespectatorilor conţinut de calitate. Ca lider al televiziunilor din România, vom continua să inovăm constant şi în viitor, atât în ceea ce priveşte crearea grilelor, cât şi în strategia de programare. La începutul acestui an, Pro TV a adus în casele românilor producţii noi, bazate pe formate consacrate, precum «Sunt celebru, scoate-mă de aici!» şi «Ferma Vedetelor». Totodată, vom continua să producem şi binecunoscutele show-uri «»Românii au talent, «MasterChef», «Vocea României», «Visuri la cheie» şi «Las Fierbinţi»“, au mai declarat reprezentanţii Pro TV pentru sursa citată. 

România şi alte 100 de ţări s-au obligat în urmă cu nouă ani să închidă emisia TV analogică terestră până în 17 iunie 2015, conform prevederilor stabilite la Conferinţa Regională pentru Radiocomunicaţii de la Geneva, din 2006, şi să facă tranziţia tehnologică la emisia digitală, care permite difuzarea mai multor canale TV la o calitate superioară în acelaşi spaţiu ocupat de un canal analogic

România a rămas singura ţară care nu a făcut această tranziţie, astfel că emisia pe cale radio terestră a serviciilor publice şi private de televiziune în sistem analogic, în banda de frecvenţe radio 174-230 MHz, poate continua, cu caracter temporar, până la data de 31 decembrie 2016, în baza unui acord tehnic eliberat de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite