Filmul românesc „Teambuilding”, lăudat de un cunoscut actor de comedie: „Am râs, pe bune”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Teambuilding”, filmul românesc cu cele mai mari încasări din ultimii 30 de ani, a provocat controverse încă de la lansarea în cinematografe. Comentariile pro și contra au explodat însă după intrarea producției pe Netflix. În tabăra celor care laudă pelicula se află și actorul Cristi Martin.

team building PR jpg

Comedia „Teambuilding“, care a ajuns pe primul loc în box-office-ul românesc la șase săptămâni de la lansare, poate fi acum vizionată și pe Netflix. Filmul este o satiră a vieții din corporație, cu întâmplări amuzante dintr-un treambuilding în care corporatiștii se dezlănțuie, arătându-și, în final, și partea umană.

Încă după lansarea în cinematografe, în septembrie 2022, dar și după premiera pe Netflix, pe 1 ianuarie 2023, filmula a avut numeroase comentarii negative. Mulți critică în rețelele sociale „limbajul vulgar”, „umorul facil” și „glumele slabe”.

„Cu siguranță mă așteptam la critici. Cele mai multe dintre acestea au fost foarte light, majoritatea au avut un vedere limbajul sau umorul. Acest tip de limbaj este reprezentativ pentru corporații, iar umorul este subiectiv. (...) La nivel de umor, noi ne încadrăm în zona de satiră“, a declarat regizorul Matei Dima pentru „Adevărul“.

Filmul „Teambuilding” a împărțit publicul în două tabere

O reacție a avut și actorul Cristi Martin, cunoscut publicului larg din apariţiile sale în seriale de televiziune precum „Las Fierbinţi” şi „Lecţii de viaţă”, sau din show-ul de umor „Serviciul Român de Comedie”

„Am văzut Teambuilding adineauri, că era obligatoriu, după câte discuții și controverse 'telectuale am citit azi, pe feisbook. Am râs, pe bune. Habar n-am de când nu m-a mai deranjat deloc limbajul de genul ăla, fiindcă e de-acolo, e natural, oricărui om normal și fără figuri de decan la Sorbona îi vine la gură același lucru, să fim cinstiți”, a scris Cristi Martin pe pagina sa de Facebook.

Cristi Martin a fost profesor la Liceul de Arte „Margareta Sterian“ din Buzău, la clasa de actorie
Cristi Martin a fost profesor la Liceul de Arte „Margareta Sterian“ din Buzău, la clasa de actorie

Actorul Cristi Martin, absolvent al Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică (IATC) din Bucureşti în 1998, a mai adăugat în postarea sa că ar avea niște comentarii despre anumite părți din jocul actoricesc, „pe alocuri prea copilăresc, după umila mea părere, dar n-are sens să mă exprim mai mult de-atât”.

„Micutzu e bun tare, ar putea să facă asta mai des! În concluzie, un film foarte amuzant, care e clar de ce a făcut record de public în săli. Personal, îl prefer multor filme premiante sau cu iz festivalier, din cinematografia mioritică”, a transmis Cristi Martin.

Succesul la box office e de necontestat, „Teambuilding“ fiind filmul românesc cu cele mai mari încasări din ultimii 30 de ani (4,65 milioane de dolari).

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite