„Romina, VTM!“: filmul cu maneliști care a vândut mai multe bilete decât „Teambuilding“, în pre-sale VIDEO FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comedia cu Nicole Cherry, Tzancă Uraganu și Bogdan de la Ploiești este cel mai bine vândut film românesc în pre-sale, din toate timpurile.

„Romina, VTM!“ este cea mai nouă comedie românească, realizată de Vidra Productions (casa de producție care a făcut „Teambuilding“,  „Tabăra“, „5gang: Un altfel de Crăciun“ și „Miami Bici“). Filmul lansat în cinematografele din toată țara pe 2 ianuarie este produs în colaborare cu Selly Media Network, și are toate șansele să facă noi recorduri de încasări.

Bogdan de la Ploiești și Nicole Cherry, la avanpremiera „Romina, VTM!“
Bogdan de la Ploiești și Nicole Cherry, la avanpremiera „Romina, VTM!“

Peste 35.000 de bilete au fost vândute deja în pre-sale, un record absolut pentru cinematografia românească, iar peste 54.364 de oameni au venit să vadă filmul “Romina, VTM!”. Până acum recordul de bilete vândute a fost deținut de comedia „Teambuildig“, cu 31.000 de bilete vândute în pre-sale.

Alături de Nicole Cherry, interpreta personajului principal, din distribuția filmului mai fac parte Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești, Matei Dima (Bromania), Selly, Costel Biju și Costi Max, Cosmina Păsărin, YNY Sebi, Rareș Mariș, Berechet.

La avanpremiera filmului, care a avut loc pe 28 decembrie 2022, Bogdan de la Ploiești a cântat manele pe scenă, în sala de cinema.

Romina (Nicole Cherry) încearcă să salveze terasa din Costinești a tatălui său. Printr-o întâmplare, ea ajunge să se îndrăgostească de Valentin (Rareș Maris), un turist venit în vacanță la Costinești, cu planul de a cânta la chitară pe stradă, ca să câștige bani.

Romina, o fată cu un suflet mare, îl ajută să devină un artist adevărat. În peisaj apare apoi Gino, fostul iubit al Rominei, care îl face gelos pe Valentin și așa începe un șir de situații amuzante și nu numai.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite