Trucuri pe care să le faci şi pe care să nu le faci înainte de sex

Trucuri pe care să le faci şi pe care să nu le faci
înainte de sex

Există trucuri simple prin care poate fi sporită plăcerea în cuplu

Ce trebuie să facem pentru a ne bucura de plăcerea unei nopţi de dragoste greu de uitat? Iată o listă întocmită de experţi în materie care ar putea potenţa dorinţa sexuală şi condimenta relaţia cu partenerul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ce să faci înainte

Pentru a face sexul mai plăcut pentru amândoi, trebuie să cunoşti anumite trucuri. Primul pe listă este să-ţi goleşti vezica. Nimic nu-i mai inconfortabil şi nu strică mai tare distracţia decât să te opreşti la jumătatea drumului pentru că ai nevoie la toaletă.

Utilizează o formă de contracepţie. Fie că este vorba despre un prezervativ sau despre altă metodă contraceptivă nu uita de ea pentru a nu-ţi face griji că ai putea rămâne înscărcinată după o noapte de pasiune.

Dacă te confrunţi cu uscăciunea vaginală nu uita de lubrifiant, preferabil unul solubil în apă.  

Un pahar sau două de vin pot ajuta la îmbunătăţirea dispoziţiei şi eliminarea inhibiţiilor.

Pregătirea fizică este un must. E vorba despre a face baie, despre a folosi lenjerie sexi şi un parfum care să-I sucească minţile partenerului. Nimic nu este mai senzual decât să faci sex după baie sau duş şi să arăţi prezentabil în faţa partenerului.

Sexul implică o serie de atingeri şi de săruturi, astfel că dacă partenera are pe buze o cantitate consistentă de ruj va lăsa pete penibile pe faţa partenerului şi nu numai. Dacă nu puteţi fără, un balsam de buze e preferabil.

O bijuterie poate face minuni doar dacă nu se află pe traseul nepotrivit. O pereche de cercei sau o brăţară frumoasă indică partenerului că sunteţi gata pentru o experienţă sexuală deosebită.

Îndepărtaţi părul de pe picioare. Puţini bărbaţi sunt cei cărora le place să facă sex cu partenere care au pe picioare o adevărată mirişte, astfel că trebuie să faceţi tot ce puteţi pentru a fi bine epilate – poate în cursul unei băi îndelungate şi luxuriante.

Asiguraţi-vă că partenerul atinge cea mai netedă şi catifelată piele posibilă în timpul partidei de amor. Puteţi asigura acest lucru prin exfolierea uşoară a întregului corp înainte de a face sex şi nu uitaţi de acele părţi unde partenerul dvs este cel mai activ.

E momentul ca pijamaua să fie schimbată cu o lenjerie sexi. Poate fi distractiv ca aceasta să fie îndepărtată bucată cu bucată.

Ce să nu faci

Anumite obiceiuri pot ruina o seară romantică. Cum ar fi, de exemplu, să exagerezi cu mâncarea. Asta o să te facă somnolent şi lent, în special dacă masa s-a constituit mai ales din carbohidraţi. Pentru a-ţi creşte nivelul de energie optează pentru fructe, nuci şi apă din belşug.

Poţi crede că o băutură energizantă e o bună opţiune înainte de sex. În fapt, aceste băuturi conţin o mare cantitate de zahăr, iar atunci când efectul trece te vei simţi lipsit de energie şi incapabil să ai acea experienţă pe care vrei să o ai.

Discuţiile în contradictoriu sunt fireşti într-un cuplu, dar interferă cu senzaţia de confort şi de plăcere dacă au loc chiar înainte de sex, astfel că amână-le pentru altă dată.

Stresul interferează cu o viaţă sexuală normală, astfel că sunt indicate mesajele de relaxare sau exerciţiile de meditaţii, timp de câteva minute dacă te simţi stresat.

Chiar dacă ideea este de a avea o respiraţie proaspătă în timpul sexului nu folosi pastilele cu mentol pentru că produc o scădere a testosteronului, astfel că dorinţa ta sexuală ar putea avea de suferit. Optează pentru apa de gură.

Nimeni nu are un corp perfect, aşa încât nu ar trebuie să îţi faci probleme legate de asta. Concentrarea pe astfel de gânduri poate diminua dorinţa până aproape de zero.

Nu grăbiţi lucrurile, mai ales dacă aveţi un partener nou de sex. Lăsaţi-vă timp pentru a experimenta acele lucruri care vă fac să vă simţiţi bine amândoi şi acceptaţi faptul că poate să nu fie perfect de prima dată.

Încercaţi poziţii sau locuri noi de a face sex, puneţi în practică fantezia, altminteri, riscaţi ca dorinţa şi plăcerea să se diminueze până la dispariţie.

Fumatul poate reduce dorinţa sexuală şi determina restricţii în circulaţia sângelui către orgenele genitale, iar cantităţile mari de alcool pot, de asemenea, fi o piedică în a performa sexual.

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările