Lăptişorul de matcă, cel mai blând antibiotic natural

Lăptişorul de
matcă, cel mai blând antibiotic natural

Lăpţişorul de matcă este produs de albinele lucrătoare

O imunitate puternică este cea mai bună armă împotriva virusurilor şi a infecţiilor, mai frecvente în anotimpul rece.

Ştiri pe aceeaşi temă

Propolisul este un produs derivat din miere, în timp  ce lăptişorul de matcă este o secreţie albă, bogată în substanţe nutritive şi produsă de albinele lucrătoare. Toate larvele de albine mănâncă această hrană superconcentrată în primele trei zile de viaţă în timp ce după aceea ea este consumată doar de albina destinată a fi regină. Această albină este cu 50% mai mare decât surorile ei, trăieşte cu 40% mai mult şi este foarte fertilă.

Lăptişorul de matcă are toţi aminoacizii esenţiali, precum şi vitaminele A,C,D şi E, nouă vitamine din complexul B – inclusiv vitamina B12 – precum şi minerale – calciu, cupru, fier, fosfor, potasiu, silicon şi sulf.

Este o proteină completă, dar şi un antibiotic natural blând şi are un efect stimulativ asupra glandelor suprarenale, influenţând metabolismul, starea de spirit, pofta de mâncare şi apetitul sexual, potrivit Noii biblii a vitaminelor, coordonată de farmacologul dr. Earl Mindell.

Întrucât poate provoca alergii şi reacţii adverse se recomandă consumul doar după ce persoanele se testează. Totodată, se recomandă consumul cu un sfert de oră înainte de masă, pe stomacul gol.

Capsulele au efecte terapeutice reduse.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările