Cum să-ţi prelungeşti senzaţia de saţietate

Cum să-ţi prelungeşti senzaţia de saţietate

Când alegi să îi oferi un aport caloric extrem de scăzut organismului tău, aceasta va începe să facă provizii şi vei lua în greutate.

Una dintre cele mai neplăcute senzaţii mai ales atunci când eşti la dietă este senzaţia de foame constantă. De cele mai multe ori este un semnal de revoltă transmis de creier din cauza schimbării alimentare la care îl supui.

Ştiri pe aceeaşi temă

De câte ori nu ai început o dietă nouă şi după doar două zile ai abadonat-o pentru că nu ai făcut faţă senzaţiei de foame? Deşi există crezul conform căruia dacă nu îţi este foame pe parcursul unei diete, atunci aceasta nu este corect ţinută, adevărul este că prima greşeală este folosirea cuvântului dietă.
 
Pentru o siluetă frumoasă ai nevoie să te alimentezi corect, la timp, iar pentru ca frumuseţea ta să fie şi sănătoasă ai nevoie de cât mai multă mişcare, hidratare şi nu în ultimul rând de odihnă.
 
Dieta o urmezi o perioadă scurtă de timp, după care, dacă apuci să o ţii până la final, te vei întoarce la vechile tale obiceiuri. Astfel metabolismul va fi în permanenţă dat peste cap şi vor apărea şi alte probleme de sănătate.

Schimbă-ţi stilul de viaţă, nu dieta

Înfometarea nu aduce nimic bun, poate doar în cazul în care alegi să ţii o zi de post negru o dată la câteva săptămâni sau luni. Altfel, când alegi să îi oferi un aport caloric extrem de scăzut organismului tău, aceasta va începe să facă provizii şi vei observa imediat cum începi să iei în greutate. Practic este exact efectul lui Pavlov care se aplică şi în cazul corpului tău.

Află pe Clicksanatate.ro ce alte metode alungă pofta de mâncare exagerată!

Aceste obiceiuri trebuie evitate la menstruaţie!

Trucuri simple ca să scapi de grăsimea de pe burtă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările