Adrian Niţă

Adrian Niţă

Conf. univ. Filosofie
Vezi mai multe
 • acum 10 zile

  Măsuri perfide luate de ministrul Rafila

  Deşi PSD a criticat mereu activitatea de la Ministerul Sănătăţii când era în opoziţie, vedem cum, la guvernare, ba chiar prin ministrul Sănătăţii, nu numai că nu îmbunătăţeşte sistemul, dar se adoptă măsură de relaxare, perfide şi şmechereşti, în plin val cinci.

 • acum 16 zile

  Nole, mergi să te vaccinezi!

  Cazul Djokovici reţine atenţia întregului mapamond, mai ales că este vorba şi despre poziţionarea pentru sau contra vaccin. Din păcate, cazul nu este despre a fi pentru sau împotriva vaccinului, ci arată câteva aspecte care ar trebui să ne îngrijoreze pe toţi, fie că suntem vaccinişti, fie nevaccinişti.

 • acum 2 luni

  Preşedintele Iohannis şi tăcerea mieilor

  Una din consecinţele aducerii PSD la guvernare, fie că preşedintele Iohannis a intuit, fie că nu (în sensul că a fost pur şi simplu ghidat de ,,şoptitori”) este că acum vedem instaurată de-a lungul şi de-a latul ţării o suspectă linişte.

 • acum 2 luni

  Monstruoasa coaliţie

  Se vorbeşte tot mai des în ultimele săptămâni despre faptul că Florin Cîţu a împins PNL în braţele lacome, lipsite de scrupule ale PSD. Dar se uită că această coaliţie este firească în condiţiile în care cele două partide au fost împreună la guvernare multă vreme, că există membri care au pendulat între un partid şi altul, că există asemănări ideologice şi doctrinare etc. Monstruoasa coaliţie nu este între PNL şi PSD, ci între PNL şi AUR.

 • acum 2 luni

  Guvernul României promovează pe milioane de euro ne-vaccinarea

  De câteva luni, premierul României, Florin Cîţu caută responsabili privind eşecul campaniei de vaccinare în alte locuri decât cele în care ar trebui să caute – adică în curtea Guvernului. Voi enumera câteva declaraţii şi apoi voi prezenta ideea că Guvernul României are o foarte mare responsabilitate cu privire la eşecul campaniei de vaccinare.

 • acum 3 luni

  Alege să te vaccinezi?

  Există mai multe cauze ale dezastrului provocat de pandemie în România. În ultimele luni au fost amintite: rolul nefast jucat de unele televiziuni, campania furibundă şi iresponsabilă dusă de unele partide politice (AUR), răspândirea de zvonuri false, manipulare şi dezinformare purtate de persoane mai mult sau mai puţin publice, măsuri ineficiente şi lipsite de fermitate luate de

 • acum 3 ani

  Sancţionarea sau nesancţionarea propagandei comuniste?

  Depunerea la Parlament a proiectului cu privire la sancţionarea propagandei comuniste a ridicat numeroase luări de poziţii. Unii se tem că s-ar putea să fie pedepsită cu închisoarea orice discuţie despre comunism; alţii se tem că ar putea ajunge la închisoare pentru că poartă pe şapcă semnul secera şi ciocanul.

 • acum 3 ani

  Coaliţia de guvernare vrea să distrugă ultimul bastion al societăţii deschise

  După ce a distrus justiţia, şi deci bazele statului de drept, coaliţia PSD-ALDE-UDMR începe să pună în aplicare planul distrugerii democraţiei: pluripartitismul politic. Anunţat de săptămâna trecută, o dată cu schimbarea conducerii Autorităţii Electorale Permanente (cea anterioară era ajunsă acolo prin concurs), planul începe să se dezvolte, căci oligarhia ce conduce România vrea să acapareze toate mecanismele puterii.

Vezi mai multe
Modifică Setările