Cristian Preda (PLUS) îl ironizează pe Iohannis: Gândiţi-vă cât aţi muncit fiecare în cursul lunii trecute. Mai vreţi să-i daţi un mandat?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Preda - FOTO Eduard Enea
Cristian Preda - FOTO Eduard Enea

Fostul europarlamentar Cristian Preda, a făcut luni un inventar al activităţii preşedintelui Klaus Iohannis pe luna iulie şi a întrebat ironic dacă votanţii mai doresc să-i ofere acestuia încă un mandat la alegerile prezidenţiale din iarnă.

Cristian Preda este fost europarlamentar, trimis la Bruxelles în 2014 de către PMP, partid care în acelaşi an îl demitea din formaţiune pe motiv că nu a susţinut-o pe Elena Udrea la alegerile prezidenţiale. Preda, care la începutul anului a aderat la PLUS, ironizează activitatea lui Klaus Iohannis din luna iulie şi întreabă dacă electoratul mai doreşte să-i dea acestuia încă un mandat.

„În iulie, preşedintele Iohannis a avut o activitate foarte bogată:

1. a participat la o recepţie;
2. a organizat trei ceremonii: una pentru ca doi miniştri să depună jurământul cerut de Constituţie, una pentru semnarea unui acord de către minorităţile naţionale şi una de decorare;
3. a prezidat o reuniune a CSAT;
4. a făcut trei declaraţii de presă.
Gândindu-vă la cât aţi muncit fiecare în parte în cursul lunii trecute, mai vreţi să-i daţi un mandat lui Klaus Iohannis?” a scris Cristian Preda pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite