VIDEO Un câine crescut 12 ani într-o cuşcă merge pentru prima dată pe iarbă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căţeluşa a trăit 12 ani închisă într-o cuşcă şi nu a mers niciodată pe iarbă
Căţeluşa a trăit 12 ani închisă într-o cuşcă şi nu a mers niciodată pe iarbă

Lizzy, o căţeluşă din SUA, a stat 12 ani într-o cuşcă înainte de a fi salvată de o asociaţie pentru protecţia animalelor. De curând, ea a mers pentru prima dată pe iarbă.

Voluntarii asociaţiei americane pentru protecţia animalelor National Mill Dog Rescue au găsit căţeluşa luna trecută, potrivit publicaţiei „The Huffington Post“. Ea a trăit 12 ani într-o cuşcă, în condiţii insalubre. 

Foştii stăpâni au folosit-o pentru a face pui, pe care îi vindeau ulterior magazinelor de animale din SUA. De altfel, Lizzy nu a fost singura căţeluşă de pe urma căreia aceştia au făcut profit, reprezentanţii asociaţiei pentru protecţia animalelor salvând mai mulţi câini de la adresa la care a fost găsită căţeluşa. 

Până săptămâna trecută, Lizzy nu a mers niciodată pe sol, iar salvatorii ei au filmat-o atunci când a atins pentru prima dată iarba. Videoclipul a fost postat apoi pe YouTube. 

Nu a trecut prea mult timp până când căţeluşa a fost adoptată de o familie. Ea duce acum o viaţă normală şi se bucură de libertate. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite