VIDEO Spectacol total în liga a 5-a. ASU Poli Timişoara a jucat în nocturnă, iar fanii au aprins torţe, incendiind atmosfera de la stadion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
galeria Poli Timişoara

Spiritul de odinioară a echipei Poli Timişoara rezistă şi în fotbalul mic. Suporterii lui ASU au făcut spectacol la primul meci din liga a 5-a disputat în nocturnă.

ASU Poli Timişoara a bătut cu 4-1 pe AS Nădrag, în faţa a 1500 de spectatori care au aprins torţe pe toate laturile terenului. Fostul internaţional Iosif Rotariu, în vîrstă de 50 de ani, a fost titular la gazdele care au fost conduse, dar au întors repede rezultatul, asigurându-şi un succes clar. Poli ocupă acum locul secund în liga judeţeană şi are ca obiectiv promovarea. Echipa a fost creeată din dorinţa suporterilor timişoreni de a avea o formaţie curată, după coşmarul la care ajunsese echipa patronată de Marian Iancu. Deşi este doar o echipă de liga a 5-a, ASU Poli Timişoara are la fiecare meci cel puţin 1.000 de fani în tribune şi se poate mândri cu echipamente speciale pentru acasă şi pentru deplasare, iar jucătorii au ghete personalizate cu stema clubului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite