Dinamo şi-a luat antrenor cu doar 52% procent de reuşită. Dorinel a debutat o singură dată cu victorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Munteanu a debutat ca antrenor al lui Dinamo în meciul cu Viitorul Constanţa FOTO Mediafax
Dorinel Munteanu a debutat ca antrenor al lui Dinamo în meciul cu Viitorul Constanţa FOTO Mediafax

Neamţul a antrenat şase echipe din Liga 1, însă doar la una dintre ele a reuşit să debuteze cu victorie. În rest, a pierdut sau a făcut egal, aşa cum s-a întâmplat şi la Dinamo.

Revenit la Dinamo, la 20 de ani după ce a părăsit gruparea „câinilor” ca jucător, Dorinel Munteanu n-a reuşit să scoată echipa din mediocritate. A făcut doar 1-1 la Constanţa, cu Viitorul, iar acest lucru confirmă debuturile sale slabe la echipele pe care le-a antrenat. Munteanu antrenează în Liga 1 de şapte ani şi este fotbalistul din Generaţia de Aur cu cea mai mare experienţă ca antrenor. A pregătit şase formaţii de primă divizie şi una din liga a treia (U Cluj), dar numai la una a reuşit să păşească cu dreptul.
Neamţul se consideră nedreptăţit după egalul de la Constanţa, considerând că echipa sa trebuia să aibă 2-0, dacă nu chiar 3-0, în prima repriză. „Nu pot să-i iau capul lui Dănciulescu pentru ratări. O să jucăm din ce în ce mai bine”, a declarat el după meci. Remiza contra Viitorului este a 54-a din cariera lui de antrenor de Liga 1, care cuprinde 197 de meciuri, 86 de victorii şi 57 de înfrângeri.

52 la sută este procentul de reuşită al antrenorului Dorinel Munteanu în Liga 1. Din 591 de puncte pe care le-ar fi putut obţine el a scos numai 312

Debuturile lui Dorinel Munteanu
2005  Sportul Studenţesc – CFR CLUJ 1-1
2006  FC ARGEŞ – Poli Iaşi 0-2
2007  FC VASLUI – UTA Arad 2-2
2008 Dinamo – STEAUA 1-1
2009 Internaţional – OŢELUL 0-1
2012 Viitorul – DINAMO 1-1
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite