VIDEO Reacţie şi dialog de milioane: Cum a aflat Dan Petrescu de bătaia încasată de Alexa de la Anamaria Prodan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul momentului în fotbalul românesc a stârnit un episod fabulos în conferinţa de presă susţinută de Dan Petrescu.

Pe lângă faptul că e un tip sobru, Dan Petrescu nici nu prea are, în acest moment, motive să zâmbească. De la începutul oficial al sezonului, echipa sa, CFR Cluj, a fost învinsă atât în Supercupa României, cât şi în manşa tur al confruntării cu Astana, în turul I preliminar al Ligii Campionilor. În plus, sâmbătă, campioana Ligii I a debutat cu un semieşec în campionat, remizând pe teren propriu cu Poli Iaşi (1-1).

În ciuda acestor probleme, Dan Petrescu s-a amuzat teribil, atunci când a fost informat de ziarişti despre pumnul luat de Dan Alexa de la Anamaria Prodan. A urmat cu dialog fabulos cu jurnaliştii aflaţi în sala de conferinţă pe care îl puteţi citi în rândurile de mai jos:

Dan Petrescu: Chiar nu ştiu ce s-a întâmplat...

Ziarist: Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa...

Dan Petrescu: Cum?

Ziarist: I-a dat un pumn lui Dan Alexa...

Dan Petrescu: Cine?

Ziarist: Anamaria.

Dan Petrescu: Nu cred! A arătat la televizor?!

Ziarist: Da! Pe camere! Era o discuţie lângă un lift şi l-a lovit...

Dan Petrescu: Doamne...Poate vi s-a părut (încearcă cu greu să nu râdă, dar, în final, izbucneşte în râs)...Nu cred aşa ceva. Chiar m-aţi făcut să zâmbesc acum (râde toată sala, în frunte cu Dan Petrescu).

Ziarist: Hai, mă, du-te şi arată-i (spune un ziarist colegului său).

Dan Petrescu: Păi, ce să mai comentez?! N-am ştiut. Voi trebuie să comentaţi, ziariştii. Eu ce să zic, ca antrenor? Voi trebuie să ştiţi ce să ziceţi (zâmbeşte).

Ziarist: E normal să se întâmple aşa ceva?

Dan Petrescu: Voi ştiţi! Eu nu pot să cred! Lasă-mă să văd şi eu faza! Chiar nu ştiu, până nu văd...Nu pot să comentez şi chiar n-aş vrea să comentez aşa ceva. Hai să ne bucurăm de Simona, că a câştigat, şi să lăsam alte faze.

VEZI REACŢIA LUI DAN PETRESCU DUPĂ CE A AFLAT CĂ ALEXA A FOST BĂTUT

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite