VIDEO Englezii s-au săturat de Andone: Românul părăseşte Premier League cu cifre groaznice. Unde ajunge

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Andone (26 de ani) are 21 de selecţii pentru naţionala României şi un gol. Din păcate, în Premier League, a fost un fotbalist la fel de neproductiv.

Florin Andone a fost transferat de Brighton, în sezonul 2018-2019, fiind luat de la Deportivo La Coruna ca o mare vedetă. La Deportivo, în două sezoane în La Liga, Andone înscrisese 19 goluri. Iar asta după ce, la Cordoba, în Segunda (sezonul 2015-2016) fusese de-a dreptul fabulos: 21 de goluri într-o singură ediţie de campionat.

Din păcate, ajuns în Anglia, Andone a dezamăgit crunt. În primul sezon, a dat trei goluri în 23 de apariţii în Premier League, unde a fost titular doar de opt ori. În acest sezon, românul a început titular, cu un gol în prima etapă, după care, peste două runde, a luat „roşu“ pentru un fault criminal, în minutul 30!

Acest moment a marcat finalul carierei lui Andone în Anglia. În această seară, presa din Turcia a anunţat că internaţionalul român a fost împrumutat pentru un sezon la Galatasaray Istanbul.  Aici, principalii săi rivali pentru titularizare vor fi Ryan Babel şi Mbaye Diagne.

Fanii lui Galatasaray au salutat venirea românului, făcându-i un clip de prezentare pe Youtube:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite