VIDEO Andreescu şi o idee frumoasă pe care o poate prelua şi Halep: Ce decizie a luat Bianca pentru a-şi mulţumi fanii

VIDEO Andreescu şi o idee frumoasă pe care o poate prelua şi Halep: Ce decizie a luat Bianca pentru a-şi mulţumi fanii

Bianca Andreescu (5 WTA) şi Simona Halep (6 WTA) sunt două sportive care rar au ocazia de a juca la ele în ţară, în Canada, respectiv în România. „Bibi“ a găsit însă soluţia pentru a le face o bucurie fanilor şi când nu sunt meciuri oficiale.

Canadienii nu se mai satură de Bianca Andreescu, omul momentului după victoria istorică de la US Open. 
 
După ce au întâmpinat-o, duminică, cu o ceremonie spectaculoasă la Mississauga, o suburbie a oraşului Toronto, suporterii au putut să o urmărească pe Andreescu la lucru, luni, la Montreal.
 
Jucătoarea de 19 ani s-a antrenat pe terenul complexului Jerry’s Park şi s-a hotărât ca sesiunea de antrenament să fie una deschisă pentru public. Astfel, peste 100 de oameni s-au aflat în tribune pentru a-şi vedea idolul. 
 
„Am renunţat la şcoala, astăzi, ca să o văd pe ea“, a spus, încântată, o fată aflată printre spectatori. 
 
Ideea pe care a avut-o Andreescu poate fi preluată şi de Simona Halep, cea care nu joacă în niciun turneu WTA în ţară, în condiţiile în care BRD Bucharest Open e o competiţie prea mică pentru ea şi, oricum, pică într-un moment ciudat în calendarul tenisului feminin: se joacă pe zgură, după Wimbledon, care e pe iarbă, şi înaintea turneelor din America, care sunt pe hard!
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: