Vara revanşelor. Mourinho a aflat deja când va avea primul meci contra Realului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În iulie, Barcelona şi Bayern Munchen vor juca un amical, primul meci în care Guardiola îşi va înfrunta fosta echipă. Şi Mourinho, viitorul antrenor al lui Chelsea, se pregăteşte de o înfruntare cu Real Madrid.

Deşi încă n-a fost făcut anunţul oficial, doar o catastrofă l-ar putea deturna pe Mourinho din drumul spre Chelsea. Antrenorul portughez a confirmat însă despărţirea de Real, ultimul său meci pe banca “galacticilor” urmând să aibă loc pe 1 iunie, cu Osasuna, pe Bernabeu. 

Presa spaniolă a dezvăluit însă programul unui important turneu din presezon, International Champions Cup, care are loc în SUA şi la care participă echipe de top din lume. Iar la acest turneu şi-au anunţat prezenţa atât Real Madrid cât şi Chelsea!

Competiţia se desfăşoară între 27 iulie şi 7 august, în câteva oraşe importante din SUA, precum Phoenix, Los Angeles, Indianapolis, New York şi Miami, iar printre participante se numără, în afara celor două echipe amintite, Everton, Milan, Inter şi Juventus, Valencia şi greii din MLS, LA Galaxy, fosta echipă a lui Beckham. 

Programul complet urmează a fi anunţat pe 29 mai. 

Guardiola, marele rival al lui Mourinho, îşi va începe mandatul la Bayern pe 26 iunie, iar pe 24 iulie va juca un amical cu fosta sa echipă, Barcelona. 

Mourinho şi Guardiola se vor întâlni în premieră pe 30 august, la Praga, în Supercupa Europei, când portughezul o va conduce pe Chelsea, campiona din Liga Europa, iar spaniolul pe Bayern, câştigătoarea Ligii Campionilor. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite