Steaua a tras cortina peste fotbalul românesc, calificându-se în semifinalele Cupei Ligii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a învins cu 3-0, în deplasare, pe CSMS Iaşi, în sferturile Cupei Ligii Adeplast şi s-a calificat în semifinale. Două dintre golurile steliştilor au fost marcate, în premieră, de doi jucători care nu mai înscriseseră până acum în tricoul roş-albastru.

Steaua s-a impus categoric pe terenul lui CSMS Iaşi, scor 3-0 şi s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii Adeplast. Dincolo de rezultatul în sine, de consemnat au fost primele goluri înscrise de Breeveld şi Toşca în tricoul roş-albastru. 

Cu o echipă fără mulţi titulari, menajaţi de Gâlcă, Steaua a aliniat la Iaşi o formulă cu jucători care nu au apucat să joace prea mult în tur. Iar această formulă s-a dovedit câştigătoare, devreme ce doi dintre aceşti jucători, Toşca şi Breeveld, au punctat în premieră pentru campioană. În afara celor doi a mai înscris golgeterul Rusescu. 

Breeveld a deschis scorul în minutul 13, Rusescu l-a majorat în minutul 29, iar Toşca a închis tabela în minutul 64. Graţie acestui succes, Steaua a devenit a patra semifinalistă a Cupei Ligii, după Pandurii, Dinamo şi Astra. 

Meciul Stelei de la Iaşi a fost ultimul disputat în acest an. Campionatul se va relua în luna februarie a anului viitor. Până atunci, toate echipele au intrat în vacanţă până după sărbători, când se vor reuni pentru startul cantonamentelor de iarnă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite