Steaua se prăbuşeşte: Dumitru Dragomir a explicat de ce fanii nu mai vin la stadion şi a dezvăluit ce urmează din vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a descris imaginea unui viitor sumbru pentru ultima echipă din Liga I care încă dă semne de viaţă.

Gigi Becali a pierdut marca Steaua în detrimentul Clubului Sportiv al Armatei (CSA), galeria a părăsit formaţia din Ghencea, Tănase îi scuipă pe puţinii spectatori care mai vin la meciuri, iar acest haos se reflectă în rezultatele echipei: doar zece puncte strânse în cele şase etape din retur.

Iar Dumitru Dragomir spune că dezastrul va urma abia din vară pentru simplul motiv că lotul actual e unul mediocru.

„Steaua nu mai are valoare de când a pierdut jucătorii. Pe suporteri îi doare în pălărie de culori, îi doare în suflet de valoare, de jocul Stelei. Pentru că una era când îi aveai pe Szukala, pe Sânmărtean, Keşeru, Chiricheş, Gardoş, era o altă echipă. Era o echipă de-ţi era mai mare dragul, de fugeai mai repede la stadion, să-i vezi. Acum pe cine să vezi? Că în afară de Prepeliţă şi încă vreo doi, trei, pe cine să vezi?“. a spus Dragomir la Digi Sport.

El e convins că nici măcar Steaua nu mai avea rezultate în cupele europene. „De râsul lumii suntem. Păi ce, noi avem echipe puternice? Nu numai în Liga Campionilor, dar nici în Liga Europa nu o să mai ajungem“, a continuat „Corleone“.

Dragomir crede că zilele lui Gâlcă pe banca Stelei sunt numărate. „Din ce am înţeles eu, din vară se despart. Eu nu l-aş da afară, nu cred că e vinovat, asta e valoarea echipei. N-au valori, e o echipă de pluton. Eu în locul lui Gâlcă n-aş mai sta din vară, că din vară începe dezastrul“, a încheiat fostul preşedinte LPF.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite