Speranţa rămâne! Nicolae Cristescu: „Sunt şanse reale ca Rapid să joace în continuare în Liga I“

Speranţa rămâne! Nicolae Cristescu: „Sunt şanse reale ca Rapid să joace în continuare în Liga I“

Nicolae Cristescu, posibilul patron al echipei Rapid

Posibilul urmaş al lui George Copos la Rapid, Nicolae Cristescu a comentat care este stadiul negocierilor pentru preluarea echipei, dezvăluind că mai există şanse ca formaţia giuleşteană să rămână în primul eşalon românesc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Rapid încă ia în calcul posibilitatea de a juca în Liga I şi sezonul viitor, cu toate că nu a primit licenţa şi e retrogradată. Totuşi, Nicolae Cristescu îşi pune speranţele în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, programat pe data de 6 iulie.

„Există şansa reală să jucăm în continuare în prima ligă. Dacă nu, în Divizia B nu moare nimeni. Speranţa moare ultima şi şansele sunt destul de mari să rămână Rapid în Liga I. Avem timp să ne pregătim - avem un staff format din branduri ale Rapidului, care au demonstrat că sunt rapidişti, deci avem toate şansele ca la anul să revenim în prima divizie şi să facem performanţă“, a declarat Nicolae Cristescu potrivit DigiSport.

1989/1990 este ultimul sezon în care Rapid a jucat în eşalonul secund

Ştiri pe aceeaşi temă:

Cine e Nicolae Cristescu, viitorul patron al echipei Rapid

E oficial! Rapid are un nou patron. George Copos îi vine echipa lui Nicolae Cristescu

EXCLUSIV Nicolae Cristescu, omul care vrea să cumpere Rapidul, despre Copos: „E un om diabolic. Nu ştiu cum va mai da ochii cu noi“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările