România, locul 3 în competiţia de schi alpin FIS Children Trophy organizată în Poiana Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

în data de 19-20 februarie, pe pârtiile masivului Postăvaru din Poiana Braşov. România a fost gazda unei competiţii de schi de nivel internaţional dedicată copiilor U14 şi U16 la care au participat peste 100 de atleţi din zece ţări,

Echipa României s-a clasat pe locul al treilea în competiţia de schi alpin de nivel internaţional FIS Children Trophy, după Bulgaria (locul I) şi Austria (locul II). Din echipa noastră, cel mai bine s-a descurcat Alexandru-Matei Oancea, la categoria de vârstă U14, care a terminat pe locul doi atât la proba de Slalom cât şi proba de Slalom Uriaş, după reprezentantul Bulgariei, Borislav Hadjistoianov.

Printre ţările care au pariticipat la competiţia organizată în staţiunea montană Poiana Braşov, se numără Austria, Bulgaria, Grecia, România, Ungaria, Liban, Franţa şi Brazilia.

FIS Children Trophy va continua să fie organizat în România până în anul 2022, fiind înscris încă trei ani în calendarului Federaţiei Internaţionale de Schi (FIS).

Asociaţia de Turism Poiana Braşov împreună cu Federaţia Română de Schi şi Biatlon şi cu sprijinul Primăriei Municipiului Braşov vor organiza luna viitoare, pe 5-6 martie, o altă competiţie de schi: FIS Cup Open. Probele la care se vor întrece atleţii participanţi vor fi  Slalom şi Slalom Uriaş. La  acest concurs fondul de premiere va fi în valoare de 20.000 euro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite