România e cu ochii pe televizor diseară: Meci uriaş pentru FCSB la Roma. Gigi Becali râde în stilul său de italieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Seria infernală a vicecampioanei, începută la 10 februarie, cu meciuri cu CFR Cluj, Lazio şi Dinamo, se apropie de sfârşit. Iar ultima provocare e şi cea mai mare.

FCSB n-a jucat mare lucru – cu excepţia turului cu Lazio – în partidele amintite, însă spre lauda ei, trupa pregătită de Nicolae Dică şi-a păstrat invincibilitatea. 

Dacă va părăsi, diseară (ora 20.00, Pro TV), „Olimpico“ neînvinsă, formaţia bucureşteană va bifa o performanţă extraordinară: calificarea în optimile Ligii Europa în dauna unei echipe aflate pe locul 4 în Italia! 

Problema e că Lazio, învinsă pe „Arena Naţională“, va trata altfel returul. În plus, spre ghinionul roş-albaştrilor, Immobile şi compania tocmai au încheiat o serie de cinci partide fără victorie, câştigând, luni, în Serie A, 2-0 cu Verona. Ambele goluri au fost marcate de Immobile, cel care nu mai înscrisese de la 6 ianuarie. Chiar şi aşa însă, Gigi Becali nu e îngrijorat.

„Eu l-am văzut pe Immobile cât de marcator e! Nu e aşa cum e Suarez sau cum e Ronaldo! Nu e nici măcar Benzema! În Italia poţi să fii golgheter, că nu mai e Italia care a fost“, a spus latifundiarul din Pipera la Pro X.

Rădoi insistă să nu joace la 0-0

O abordare mult mai realistă a avut-o Mirel Rădoi la Telekom Sport. Fostul căpitan al bucureştenilor a insistat că FCSB trebuie să joace pe „Olimpico“ cu mult curaj, în loc să abordeze partida la „mica ciupeală“.

„Nimic nu s-a terminat, iar partea grea abia acum va începe la Roma. Ei trebuie acum să meargă cu încredere acolo, să aibă curaj. Dacă Steaua se va gândi că are un avantaj pe care va trebui să-l conserve, nu va face altceva decât să-i dea posibilitatea lui Lazio să-şi desfăşoare jocul, să aibă o posesie îndelungată, iar atunci cred că va avea mari probleme“, a explicat Rădoi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite