Reprezentanţii Comitetului Internaţional Olimpic se vor întâlni cu Shuai Peng la Beijing, în timpul Jocurilor Olimpice de iarnă

Reprezentanţii Comitetului Internaţional Olimpic se vor întâlni cu Shuai Peng la Beijing, în timpul Jocurilor Olimpice de iarnă

Shuai Peng

Oficialii CIO au contactat-o telefonic pe jucătoarea chineză de tenis Shuai Peng şi au fixat o întâlnire cu ea în timpul Jocurilor Olimpice de iarnă 2022, competiţie ce are loc între 4-20 februarie)

Situaţia chinezoaicei Shuai Peng a devenit o problemă imensă după ce tensimena l-a acuzat în luna noiembrie de agresiuni sexuale pe fostul vicepremier chinez Gaoli Zhang. Luna trecută, Shuai Peng, 36 ani, a retractat afirmaţiile iniţiale şi a spus că postarea ei a fost greşit interpretată. Cu toate astea, WTA a suspendat turneele din China din cauza situaţiei neclare a lui Shuai Peng.
”Am rămas în contact cu ea şi am avut un număr de conversaţii cu ea, ultima chiar săptămâna trecută. Ea a menţionat din nou că aşteaptă o întâlnire cu preşedintele CIO, Thomas Bach, şi cu Emma Terho, preşedintele Comisiei sportivilor din cadrul CIO”, a precizat pentru Reuters un purtător de cuvânt al CIO.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările