Rădoi ia banii cu lopata la arabi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rădoi a sărbătorit câştigarea Cupei cu suporterii echipei, dar şi cu colegii săi
Rădoi a sărbătorit câştigarea Cupei cu suporterii echipei, dar şi cu colegii săi

Al-Hilal a câştigat Cupa „Coroanei Prinţului“, trofeu pentru care fostul mijlocaş al Stelei va încasa o primă de 54.000 de dolari. Succesul de vineri seară a venit la o lună după cucerirea titlului, performanţă pentru care fotbalistul de 29 de ani a fost recompensat cu 100.000 de dolari.

O fi criză financiară la nivel global, însă în Arabia Saudită nu se simte. Cel puţin, nu în cazul lui Mirel Rădoi. Într-o perioadă în care inclusiv marile cluburi au închis robinetul, la Al-Hilal, fostul stelist ia banii cu lopata!

Mai citeşte şi:

Rădoi a câştigat al doilea trofeu în acest sezon!

Gruparea din Riad traversează un sezon de vis şi a avut o singură înfrângere în 24 de meciuri oficiale. Victoriile curg, trofeele vin unul după altul, iar fiecare triumf îngraşă şi mai mult conturile jucătorilor.

Prinţul care l-a demis pe Oli i-a dat medalia

Ultimul succes a fost bifat vineri seară, când Al-Hilal s-a impus în finala Cupei „Coroanei Prinţului", în meciul cu Al-Ahli (scor 2-1). Integralist, Rădoi va încasa 54.000 de dolari pentru ultima performanţă obţinută cu echipa sa.

Anul trecut, câştigarea Cupei „Coroanei Prinţului" s-a transformat într-o tragedie pentru Al-Hilal. După finala cu Al-Shabab, nervos că jucătorii care nu prinseseră lotul şi urmăriseră meciul din tribune nu erau lăsaţi să intre pe gazon pentru a sărbători cu colegii lor, Olăroiu a avut un conflict cu forţele de ordine.



Ulterior, tehnicianul a părăsit stadionul, aruncând pe jos un tricou pe care era imprimată o poză cu prinţul moştenitor, Sultan Bin Abdulaziz. La vremea respectivă, acesta era internat în spital cu grave probleme de sănătate. De aceea, gestul lui Oli a fost considerat o jignire de către familia regală şi a dus la despărţirea românului de Al-Hilal.

Culmea ironiei, vineri seară, Rădoi şi-a primit medalia tocmai din mâna prinţului Sultan Bin Abdulaziz, în vârsta de 84 de ani.

Banii câştigaţi de Rădoi la Al-Hilal în acest sezon

Salariu: 1.600.000 de dolari

Prima pentru titlu: 100.000 de dolari

Prima pentru Cupa „Coroanei Prinţului": 54.000 de dolari

Mirel Rădoi
Mirel Rădoi
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite