Probleme la o echipă din handbalul românesc: antrenorul a izbucnit în plâns şi preşedintele şi-a anunţat demisia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Crăciun, antrenorul echipei de handbal Corona Braşov FOTO DigiSport
Ion Crăciun, antrenorul echipei de handbal Corona Braşov FOTO DigiSport

Problemele de la Corona Braşov par să nu se mai termine. După cazurile de dopaj ale 18 jucătoare, preşedintele clubului şi-a anunţat demisia, iar antrenorul echipei a izbucnit în plâns.

Conducerea Coronei Braşov „se zguduie”, după scandalul de dopaj, de săptămânile trecute. Mai exact, preşedintele clubului, Liviu Dragomir, şi-a anunţat demisia, iar antrenorul, Ion Crăciun, a izbucnit în plâns, în timpul unei conferinţe de presă.  

„Echipa asta, până a ajuns la blestemul ăsta care a ajuns pe capul nostru, a făcut foarte multe lucruri frumoase. Dacă puteţi să puneţi mâna să se reconstruiască grupul ăsta. Chiar dacă sunt uneori mai exigent sau dur cu jucătoarele, eu am ţinut foarte mult la grupul ăsta, pentru că s-a depus o muncă extraordinară. (...) Fetele erau foarte obosite, eu nu ştiam de procedura asta. 

Am întrebat 10 doctori după aceea şi habar nu aveau. Cine dracu ştia că în Braşov a venit o clinică care foloseşte astfel de ... (n.r. metode). (...) Fetele nu cred că sunt vinovate cu ceva, la un aşa nivel mai toate echipele au metode de recuperare. Pentru că organismul rezistă până la un anumit punct, dar trebuie să-l ajuţi cu susţinătoare de efort. Trebuie să îl ajuţi cu metode de recuperare. Nu vreau să-i aduc scuze doctorului, a vrut şi el să ajute acest grup de sportive”, a fost declaraţia lui Ion Crăciun, potrivit DigiSport.

Până acum, 18 jucătoare de la Corona Braşov au fost suspendate provizoriu, fiind suspectate că ar fi folosit terapia cu laser intravenos, interzisă de regulamentul antidoping. Mai mult, patru dintre acestea, respectiv Cristina Laslo, Daria Bucur, Eliza Buceschi şi Bianca Bazaliu, au fost excluse din echipa naţională a României, care participă la Campionatul Mondial din Japonia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite