Organizatorii turneului de la Wimbledon au anunţat deja restricţii pentru 2021! Ce o aşteaptă pe Simona Halep

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anunţat deja restricţii pentru 2021! Ce o aşteaptă pe Simona Halep

Sportivii care vor participa anul acesta la Wimbledon nu vor mai avea libertatea să îşi aleagă singuri locurile unde vor locui pe perioada competiţiei

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform organizatorilor celui mai important turneu de Grand Slam, ca o măsură împotriva răspândirii noului coronavirus, sportivii care vor veni anul acesta în Anglia vor fi cazaţi doar la hotelurile oficiale.
 
“În conformitate cu instrucţiunile guvernului britanic şi ale autorităţilor din sănătate, punem în aplicare o serie de măsuri în scopul organizării unui eveniment în siguranţă. Astfel, în baza preconizărilor actuale, vor exista hoteluri oficiale pentru toţi sportivii, stafurile lor şi grupurile de persoane implicate, cum sunt arbitrii. Va fi o condiţie obligatorie pentru a participa la turneu în acest an”, au precizat organizatorii turneului, într-un comunicat, citat de news.ro
 
Turneul de la Wimbledon va începe la 28 iunie, o decizie cu privire la prezenţa spectatorilor la meciuri urmând să fie luată în funcţie de dispoziţiile guvernului în acel moment.
 
Deţinătoarea trofeului la Wimbledon, la feminin, este Simona Halep. Românca a câştigat turneul în 2019. În 2020, competiţia nu a avut loc, din cauza pandemiei de coronavirus.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările