Olandezii îl ignoră pe Gigi Becali. Reacţia patronului Stelei după ce nu a fost invitat la dineul oficial e antologică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali s-a supărat pe olandezi că nu l-au invitat la dineul oficial FOTO Mediafax
Becali s-a supărat pe olandezi că nu l-au invitat la dineul oficial FOTO Mediafax

Problemele pe care Gigi Becali le are cu justiţia în România i-au făcut pe olandezi să „uite“ să-l invite pe patronul Stelei la dineul oficial dinaintea duelului din Europa League. Omisiunea oficialilor de la Ajax nu i-a picat bine lui Becali.

Gigi Becali nu va putea participa la dineul oficial organizat de olandezi înaintea partidei Ajax – Steaua din şaisprezecimile Europa League. Deşi a precizat în public că nici nu era interesat să participe la dineu, Becali s-a supărat că oficialii lui Ajax au omis să-l invite. 

„Ce nevoie am eu de aşa ceva? Ce să fac acolo? Ce, eu merg la dineu cu toţi cioflingarii? Am fost şi eu cu cei de la Real Madrid, cu cei de la Betis, de la Lyon, de la Valencia. Nici nu mă interesează că m-au şters ei de pe listă. Să fie sănătoşi!”, a spus Becali la GSP TV, vizibil deranjat de gestul olandezilor.

Mai mult decât atât, presa din Olanda îl consideră pe patronul Stelei un homofob şi rasist. „Ca politician, Becali e cunoscut pentru declaraţiile sale homofobe şi rasiste. De-a lungul timpului, a insultat evreii, negrii şi minorităţile. Din aceste motive, directorii lui Ajax îl consideră un personaj controversat”, a notat cotidianul „De Telegraaf”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite