„Moarte silenţioasă“: „Adevărul“ a descoperit un amănunt dureros legat de dispariţia Rapidului

„Moarte silenţioasă“: „Adevărul“ a descoperit un amănunt dureros legat de dispariţia Rapidului

Va trece mult timp până când Stadionul Rapid va fi, din nou, arhiplin ca la derby-ul cu Steaua

Din sezonul viitor, giuleştenii nu vor mai evolua pe prima scenă fotbalistică a ţării şi nici nu se ştie dacă acest club va mai exista sau nu. Din păcate, fanii nu vor putea să-şi ia la revedere de la o grupare înfiinţată acum 90 de ani, aşa cum se cuvine.

O arenă unde puteai savura una dintre cele mai frumoase atmosfere din Liga I nu va mai „vibra“, în următoarea stagiune. Probabil, Stadionul din Giuleşti, şi aşa într-o stare deprorabilă, va avea soarta arenei din Cotroceni, unde înainte evolua FC Naţional (Progresul) şi unde, în acest moment, nu există decât o ruină.
 
După verdictul Tribunalului Bucureşti, Rapid are şanse mari să dea faliment, însă, până atunci, echipa mai are de disputat trei partide în Liga I. Dintre ele, două sunt pe teren propriu, cu Universitatea Cluj (luni, 20 mai, ora 19.30) şi cu Ceahlăul (miercuri, 29 mai). 
 
Din păcate, fanii nu pot asista la aceste partide pentru a-şi lua la revedere de la echipa favorită, aşa cum se cuvine. Astfel, Rapid va dispărea de pe prima scenă fotbalistică a ţării, în linişte, fără să-şi aibă suporterii alături.
 
În aceste condiţii, derby-ul cu Steaua, jucat la 14 aprilie, şi încheiat egal, scor 1-1, are toate şansele să devină un meci istoric pentru fanii giuleştenilor. Cum nu se ştie dacă şi când Rapid va reveni în prima ligă, acel joc cu formaţia din Ghencea va rămâne ultimul în care giuleştenii au evoluat în Liga I, cu fanii alături de ei.
 
La partida respectivă, din cauza unor obiecte aruncate pe gazon, dar şi a faptului că Vlad Chiricheş a fost lovit de un obiect, meciul a fost întrerupt, aproximativ, zece minute. Ulterior, jocul s-a reluat, dar Liga a suspendat terenul Rapidului pentru şase partide şi l-a suspendat şi pe oficialul Stelei, Mihai Stoica, timp de şase luni.
 
Dacă Meme a făcut recurs, iar suspendarea sa a fost redusă la trei luni, în schimb, George Copos n-a vrut să plătească cheltuielile un recurs, iar suspendarea Rapidului a rămas tot de şase etape!  
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările